Camilla Läckberg om relationen till Martin Melins barn

Camilla Läckberg om Martin Melins barn Fanny.

Camilla Läckberg och Martin Melin skilde sig för sex år sedan.
Nu berättar författaren om relationen till sin ex-makes barn.
”Uppfostringsansvaret fördelades en smula orättvist”, skriver hon.

Martin Melin, 52, blev kändis när han vann Expedition Robinson 1997. I slutet av 90-talet medverkade han i ett flertal tv-program så som På rymmen och Jakten på ökenguldet.

2010 gifte han sig med författaren Camilla Läckberg, 45. Äktenskapet höll i fyra år innan de bröt upp 2014. Tillsammans har de sonen Charlie Melin.

Camilla och Martin har också två barn var från tidigare relationer. De har tidigare berättat om sin stora bonusfamilj som hittar sätt att umgås med varandra – inklusive nya och gamla parters.

Camilla Läckberg berättar om Martin Melins dotter Fanny.

Camilla Läckberg berättar om Martin Melins dotter Fanny.

Även om relationen mellan Camilla Läckberg och Martin Melins ex-fru, Christina Melin, till en början var kylig har de två med tiden blivit goda vänner.

Det har också underlättat relationen mellan Camilla och Christinas och Martin Melins barn. För trots att Camilla och Martin är skilda vill författaren har en relation med barnen Fanny och Felix.

Hyllar Martin Melins dotter

På Instagram skriver nu författaren Camilla Läckberg ett grattis till Fanny Melin på 17-årsdagen och att hon är glad över att få vara en del av Fannys liv.

”Sedan länge enats med hennes mamma Christina Melin att jag har procentandelar i den här tjejen Fanny Melin. Idag fyller hon 17 år. Jag har känt henne sen hon var fyra år, fått förmånen att se henne växa upp till den smarta, starka, coola, roliga tjej hon är idag”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Författaren skriver också att hon anser att hon fick en annan roll i familjen än vad hon kanske hade velat ha – om än med glimten i ögat.

Jag kan tycka att uppfostringsansvaret fördelades en smula orättvist. Jag fick rollen: ”Skärper du dig inte så ringer jag Camilla” plus fått alla former av blommor och bin frågor placerat i mitt knä. Tack Christina. Men så tacksam jag får vara en del av ditt liv Fanny. Framtiden är din. Älskar dig”, skriver Camilla Läckberg.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Eero Hannukainen/TT