Camilla Läckberg om ändringen i relationen med Simon Sköld

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld, Camilla Läckberg på röda mattan
Camilla Läckberg gick i slutet av året ut med att hon haft det tufft och stressigt under det gångna året.
Någon som verkar ha hamnat i kläm mellan alla deadlines är maken Simon Sköld.
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 43, har sålt miljoner böcker världen över, och mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka. Camilla Läckberg har sålt över tolv miljoner böcker i 50 länder, vilket också gör att hon tronar lönelistan bland Sveriges författare.

Annons

Författarinnan och MMA-fightern Simon Sköld, 31, har varit ett par sedan 2014. 2016 fick de dottern Polly tillsammans, och år 2017 gifte de sig.

Camilla har länge haft på känn att denna höst skulle bli riktigt intensiv med många deadlines. Hon tog i slutet av året även på sig ett nytt skrivprojekt, som gjorde att hon reste utomlands för att hitta lite lugn, med maken Simon.

Väl på plats i Maldiverna så delade Camilla med sig av livet utomlands en hel del. Bland annat delade hon en bild på Simon, som fick följarna att häpna rejält.

Annons

Försummat maken

Kärleksparet är tillbaka på svensk mark och har firat jul i Gelio, Norge.

När årsskiftet stod runt hörnet så delade Camilla med sig av hur det senaste året varit i relationen med maken Simon. Hon passade även på att slänga in något som verkar vara ett nyårslöfte inför år 2020.

“Gravt försummat maken 2019. Passerat varandra i hallen mellan jobb och barnpussel”, skriver Camilla Läckberg och fortsätter:

“2020 blir det ändring på det. Puss”.

Det verkar dock inte orsakat någon större katastrof, i alla fall inte för Simon, då han kommenterar inlägget med: “Älskar dig”, följt av flera hjärtan.

Annons

“Verkar älska att jobba”

Författarinnans ord väcker en hel del reaktioner på Instagram och kommentarsfältet går varmt, men de flesta verkar vara förstående.

“Ni båda verkar älska att jobba”, skriver en. “Det är ok ni har hela livet framför er”, fyller en annan i.

“Fantastisk par! Gott Nytt År! Livet är en utmaning men ni lyckas hantera det!”, kommenterar en tredje.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…