LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg sågas vid fotknölarna: ”Hårresande mossig”

08 dec, 2023 
Linn Seipel
camilla läckberg
Camilla Läckberg har tjänat bra med pengar på sina krimhistorier, framförallt i bokform men också genom sina tv-serier.
Detta trots att sistnämnda ofta är i hetluften – på ett mindre positivt sätt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 49, släppte genom streamingtjänsten Viaplay krimserien Strandhotellet i mars detta år. Serien behandlar mordgåtor och teman som förbjuden kärlek och familjerivalitet. Redan innan första säsongen hunnit ha premiär stod det klart att det kommer en säsong två, vilken kom nu i augusti.

Kanske kan det ha varit framgångarna med Camillas första serie Lyckoviken som gjorde att produktionsbolaget och kanalen kände sig trygga med att satsa även på denna direkt.

Camilla Läckbergs krimserie Strandhotellet sågas av kritiker – får ändå två till säsonger

Men serien måste också ha en hel del tittare. Parallellt med premiären av andra säsongen gick Viaplay Group nämligen också ut direkt och bekräftade att det till och med kommer en säsong tre och fyra. Detta trots att serien vid flera tillfällen fått ris av kritiker och ett svagt betyg på filmsajten Imdb.

Annons

I en nyligen publicerad krönika i Aftonbladet får Camilla Läckbergs serie en ordentlig känga.

– Vi är en bit in i december och snart är det dags för de obligatoriska listorna över årets bästa tv-serier.Jag hade tänkt börja knåpa på min redan nu. Men sedan såg jag stinkbomben Obliterated fällas över Netflix förra veckan, och blev påmind om att vissa serier förtjänar speciella omnämnanden av en helt annan art”, skriver krönikören Karolina Fjellborg och fortsätter:

Recensenten Karolina Fjellborg: ”Ett strandhotell du inte vill checka in på”

– Som till exempel, om vi börjar här hemma, Camilla Läckbergs Strandhotellet på Viaplay. En såpa så hårresande mossig att Skilda världar och Vita lögner ringde och ville veta vem som hade grävt upp deras gömda kärleksbarn från 90-talet.

Skribenten vara lika hård efter säsong ett, då hon skrev en liknande recension i samma tidning, med rubriken ”Ett strandhotell du inte vill checka in på”.

Men uppenbarligen gillas serien av många, och med alla kommande säsonger kan vi tänka oss att Camilla ändå skrattar hela vägen till banken!

FOTO: Henrik Jansson / Expressen / TT

Annons