TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Camilla Läckberg: ”Jag har NOLL problem att vara ifrån mina barn”

14 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Camilla Läckberg
Den eviga mammadebatten tar aldrig sitt slut, men Camilla Läckberg ger inte upp. Nu slår hon tillbaka mot läsare som är kritiska till att hon tar semester, utan barnen.
Annons

Camilla Läckberg, 42, har valt att åka hemifrån i några dagar utan barnen och för det har hon fått kritik och respektlösa kommentarer av sina läsare. Nu har författaren fått nog och svarar läsarna på sin blogg.

– Jag älskar mina barn precis lika mycket som ni gör som vill vara med era barn 24/7. Men jag har helt ärligt noll problem med att vara ifrån dem ett par dagar. Saknar dom, men inte på ett sätt som jag mår dåligt av. Och jag är inte sämre mamma för det.

Camilla tar upp att hon har ett arbete som ibland kräver att hon reser bort ett par dagar och att hon passar på att tanka batterierna för att komma hem med ny mammaenergi när hon är borta.

Sedan tar hon upp frågan om varför det endast är mammor som reagerar och att olika standards verkar gälla för pappor.

– Att papporna är borta tar många ”jag kan inte vara ifrån mina barn en sekund”-mammor som naturligt. För de är ju pappor. Inte heliga mödrar som barnen behöver ha kring sig 24/7 för att må bra. Och ja, jag regerar på detta! Ingen ifrågasätter varför många pappor är borta på jobbet hela dagarna, åker på affärsresor och är borta från sina barn dagar i taget, men den heliga morsan ska gå på löplina mellan blöjbyten…

Enligt Camilla är påståendet att mammor skulle vara viktigare för barnen uttryck av ett behov som vissa mammor själva har skapat, för att ge sig själva en viktigare roll.

– Jag njuter av min egentid och jag är en helt fantastisk mamma ändå, avslutar Camilla med att säga.

Vi kunde inte hålla med mer och det här är en av många anledningar till att feminism är så viktigt. Heja dig Camilla!

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons