LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg i tårar efter nya bilderna på maken Simon Sköld

14 apr, 2023 
Simon Lundh
Camilla Läckberg och Simon Skölds
Simon Sköld medverkade i senaste avsnittet av Drag Race Sverige.
Nu berättar Camilla Läckberg om sin mans medverkan.
”Det suger”, skrev Camilla på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”Brand logo
Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”

Drag Race Sverige går just nu på SVT och programmet bjuder på mycket show och glamour. Varje program lämnar en deltagare tills det bara återstår en vinnare av formatet. I dagsläget är det fem stycken deltagare kvar.

Simon Sköld och Robin Bengtsson i Drag Race Sverige

Under det sjätte avsnittet som sändes i söndags fick vi se en del bekanta ansikten som dök upp i programmet.

Den tidigare MMA-fajtern Simon Sköld, 35, dyker upp tillsammans med fyra av sina vänner, däribland artisten och Melodifestivalen vinnaren Robin Bengtsson, 32.

Tanken med deras besök var att de skulle förvandlas till sina systrar med hjälp av Drag Race Sverige deltagarna. För att sedan framföra en form av show för juryn. Framförandet visade sig vara svårare än vännerna kanske hade räknat med. De skulle nämligen lära sig gå i klackar, bära korsett och på det även raka av skägg och ögonbryn.

Camilla Läckbergs reaktion på Simon Sköld i programmet

En som var mäkta imponerad av alla framträdanden var Simon Skölds fru Camilla Läckberg, 48. Något hon visade upp på Instagram.

Annons

"Asså huuur snygg var inte min man @simonsköld som ”Perfecto” i gårdagens @dragracesverige ! Och hans kompisar, Niklas @kiroxpert, @robert_eirfjell, @robinbengtsson och Anthony @digityigit ! Och visst garvade vi så vi grät här i familjerna igår", skriver Camilla och fortsätter:

”Tack ni fantastiska tjejer i @dragracesverige för att ni vågar vara just ni, och jag tackar också åt min mans vägnar för en fantastisk upplevelse, han är oerhört glad för att han fick förmånen att hänga med er. PS. Det suger lite dock att min man är bättre på att gå i klackar än jag… ", skriver Camilla.

På sin Instagram skrev Simon att han blev positivt överraskad av sin egen medverkan.

”För ett halvår sen fick jag en förfrågan om Drag Race Sverige och trodde de var ett racingprogram, kunde inte haft mer fel! Men det visade sig vara en fantastisk rolig upplevelse ändå, så tog med fyra kompisar och inte hade jag en aning om att jag kunde gå i klackar ”

FOTO: TT

Annons