LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg har flyttat ihop med Simon: "Vi känner båda att vi har hittat rätt"

17 sep, 2014 
AvPearl Åkesson
Camilla Läckberg och Simon Sköld har flyttat ihop! Sedan en tid tillbaka huserar han i succéförfattarens hus i Enskede i Stockholm. – Vi tar var dag som det kommer och det är stort bara det, säger Simon.
Annons

Det var i slutet av juni som det avslöjades att deckardrottningen Camilla Läckberg, 40, hade hittat kärleken i kampsportaren Simon Sköld, 27. Kort därefter visade paret upp sin kärlek i sociala medier som Instagram och därefter har det gått undan. I samband med författarinnans 40-års dag skrev Simon en riktig kärleksförklaring till sin flickvän.

-Jag älskar dig Camilla Läckberg och varje dag med dig är bara underbar! Vet att du alltid finns vid min sida och jag kommer alltid finnas vid din!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ålderskillnaden på 13 år är inte någonting som märks av.

-Jag tror att vi båda känner att vi har hittat rätt, säger Simon till Hänt Extra.

Förlovning och barn får dock vänta men  Simon har redan lämnat sin lilla ungkarslya och flyttat in i Camillas stora lyxvilla i Enskede. Simon har också skrivit sig på Camillas adress, så nu är de officiellt sambor!

-Ja, det kan man säga. Vi tar var dag som det kommer och det är stort bara det.

Annons