LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg har köpt lyxvilla utomlands för 18 miljoner – nu gör de sig av med allt

20 dec, 2023 
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg och Simon Sköld har fattat ett beslut.
Nu avslöjar de att alla möbler ska väck och ersättas i det nya lyxhuset.
”SOM vi älskar detta hus”, skriver Camilla på Instagram till ett bildspel med bilder på familjens nya semesterparadis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärlekslivBrand logo
Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärleksliv

Att deckardrottningen Camilla Läckberg, 49, har enorma framgångar med sitt författarskap har nog inte undgått någon. Nyligen blev det känt att hon och maken Simon Sköld, 36, lagt vantarna på ett lyxhus i Spanien.

”Äntligen kan vi berätta! Jag och Simon Sköld har köpt hus i Spanien! (swipa) Idag flyttade vi in i vårt underbara hus i Alicante, som vi kommer börja med att fira jul och nyår i med familjen.”, skrev Camilla på Instagram när nyheten offentliggjordes.

Camilla Läckbergs nya lyxhus i Spanien – blåser ut allt

Nu är det bara några dagar kvar till familjens första julfirande i lyxhuset. I ett nytt inlägg visar Camilla upp flertal bilder från villan och förklarar dessutom att familjen ska göra en total makeover av hemmet efter högtiden.

Annons

”Lite fler bilder från huset. Säljarna lämnade mycket av möblerna till oss vilket har möjliggjort att vi kan bo här med familjen över jul. Men efter vi åkt kommer vi med hjälp av danska inredaren Mongens_spain byta ut till våra egna möbler och vår egen stil. Enormt stort tack till mäklarfirman som guidade oss tryggt och säkert genom denna husaffär. ((Inte sponsrad, bara nöjd kund) Och SOM vi älskar detta hus”, skriver hon till ett bildspel med bilder på huset.

Camilla Läckberg om pengarna till barnen: ”Bortskämda slynglar”

Simon och Camilla har tillsammans den gemensamma dottern Polly, 7, men de lever även med Camillas tidigare barn Charlie, Meja och Wille. Under hösten har Camilla pratat mycket om uppfostran offentligt och reflekterat över hur hon hanterar sin ekonomiska framgång gentemot barnen.

– Jag har alltid varit rädd för att mina barn ska bli bortskämda slynglar, sa Camilla när hon gästade programmet Sverige med Farah Abadi,

Hon berättade därefter att hon under barnens uppväxt tänkt mycket på just det, och därmed försökt fatta många beslut utefter det. Som bland annat att de har fått sommarjobba för att få ihop egna slantar.

– De har inte fått några enorma månadspengar. De får ingen lägenhet när de flyttar hemifrån. Livet ser inte ut så heller att man får allt serverat. Ska jag fortsätta göra det resten av livet? Det är väl bättre att de klarar sig själva. De får ändå uppleva mycket som andra barn inte får.

FOTO: TT/Instagram

Annons