Camilla Läckberg bekräftar uppbrottet – orden om oväntade beslutet

Camilla Läckberg och Christina Saliba bryter samarbetet

Trots miljonregn och dundersuccé – nu bekräftar Camilla Läckberg att hon tagit det högst oväntade beslutet att bryta med vännen och PR-geniet Christina Saliba inför lanseringen av sin nya bok. Nu avslöjar hon orsaken till uppbrottet.
Allt om Camilla Läckberg
Slå på ljud

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest framgångsrika deckarförfattare. Under flera år har hon tjänat storkovan på sina böcker som även gjort stor succé utomlands. Men för att underhåla inkomsterna ligger hon knappast på latsidan, i maj lanseras Camilla Läckbergs nya bok.

Under fredagsförmiddagen kom dock ett smått chockerande besked, efter flera års framgångsrikt samarbete med vännen och PR-konsulten Christina Saliba väljer Camilla nu att bryta samarbete med henne. Istället bekräftar Lili Assefa att hennes PR-byrå Assefa är den som kommer att hålla i lanseringen av Läckbergs bok.

– Hon hörde av sig. Det ska bli superspännande och roligt. Camilla Läckberg är en av våra största författare, hon mycket produktiv och mycket kommer att hända det kommande året, säger Lili Assefa till Dagens Opinion.

Läckberg om relationen med Christina Saliba

Camilla Läckberg har själv uttalat sig om bytet av PR-byrå på sin Instagram, där hon berättar om relationen med sin tidigare PR-kvinna Christina Saliba. Tillsammans driver de Invest In Her och i vintras gjorde de sin största satsning inom företaget. Något som är orsaken till uppbrottet mellan deras PR-samarbete.

”Arbetet med Invest in Her kräver allt mer av Christinas tid. Mitt och Christinas arbete för kvinnors inflytande i näringslivet och samhälle fortsätter”, skriver Camilla Läckberg.

Författaren har dessutom tagit beslutet att stänga av sitt kommentarsfält under inlägget.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN