Camilla Läckberg avslöjar första mötet med Simon: "Han var insmord i olja"

Camilla Läckberg och Simon Sköld firade tvåårsdagen med att berätta om när de träffades. Bloggläsarna fick en varsin version.

Första gången Camilla Läckberg, 41, såg Simon Sköld, 29, var för 3,5 år sedan då hon firade tio år som författare. I entrén till festen stod Simon inoljad i bar överkropp och tog emot gästerna. Men deras första riktiga möte var den 5 juni 2014 med anledning av ett pr-projekt för bilmärket Mini.

För att fira tvåårsdagen och samtidigt bjuda läsarna på något extra la Camilla och Simon den 5 juni ut en varsin version av hur de träffades i sin blogg Stjärnfamiljen. Bägge minns hur Camilla var försenad till mötet. Camilla beskriver sina intryck av Simon i sitt inlägg:

– Och längst in längs ena kortväggen satt en jättesöt kille. (Förlåt älskling, snygg, inte söt….) Jag noterade att han var väldigt vältränad, och att han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet… Jag gick rummet runt o hälsade i hand, och när jag kom till Simon sa han: Du minns kanske inte mig, men vi har träffats förut, jag jobbade på din fest när du hade 10-årsjubileum som författare. Och jag insåg att han måste ha varit en av de två killarna som till min överraskning när jag kom till min fest, stod i dörren och välkomnade gästerna i bar överkropp… Och jag hör mig själv säga: Åh förlåt jag kände inte igen dig med kläderna på…

LÄS ÄVEN: Camilla Läckbergs ångest efter graviditen: ”Tycker inte om mig själv”

Camilla Läckberg såg Simon Sköld inoljad första gången de sågs.

Just det skämtsamma svaret var uppenbarligen helt rätt att ge till Simon för i sin version av vad som hände skrev han:

– Det var nog där jag blev kär om jag ska försöka reda ut var det var mina känslor började.

Under dagen höll de sig sedan nära varandra, flirtade en hel del och efteråt hörde Camilla av sig till Simon på Instagram. De bytte nummer, smsade och till sist tog Simon mod till sig och frågade om de kunde ses. Han berättar:

– Så kom svaret att det är klart hon ville, hennes motfråga var när ska vi ses, tänkte att varför vänta kan vi ses imorgon frågade jag. Och så blev det.

Och det som började med Mini blev något stort. I höstas förlovade sig paret och för två månader sedan fick de dottern Polly.

Foto: IBL

Senaste nytt