Camilla Hamid har skilt sig – nu talar hon ut om beslutet

Camilla Hamid.

Bak-influencer Camilla Hamid avslöjar att hon har skilt sig från maken Binyamine.
Det berättar hon i ett inlägg på Instagram.
Det var ett svårt beslut”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Hamids stora sorg: ”Hoppas på ett jullov med barnen”
0:21

Efter reklamen: Camilla Hamids stora sorg: ”Hoppas på ett jullov med barnen”

(0:21)

Slå på ljud

Camilla Hamid, 30, har nått stora framgångar den senaste tiden. Hon är allt från författare, till tv-kock, till hemkunskapslärare. Hon har även en blogg som hon har drivit sedan 2015, där hon delar med sig av olika recept.

Bak-profilen har även fått ett stort följe på sina sociala medier, där hon ofta visar klipp på sin bakverk.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Camilla Hamid talar ut om skilsmässan

Camilla har varit gift med maken Binyamine och de har två döttrar ihop. Men under nyårsdagen berättade Camilla att hon och maken hade skilt sig några månader sedan. Hon förklarar att de träffades när de var unga och har blivit olika med tiden, men att de kommer att fortsätta att finnas där ihop för barnen.

Det förklarade hon genom ett inlägg på Instagram:

"Jag och Binyamine har skiljt oss sen några månader tillbaka. Det var ett svårt beslut men vi kom gemensamt fram till att detta var bäst för oss som familj. Jag och Binyamine träffades när vi var väldigt unga och med tiden har vi vuxit åt olika håll. Vi kommer alltid vara familj och alltid vara team barnen men inte längre ett par. Jag kommer inte kommentera detta i några andra sammanhang och hoppas att det kan respekteras från både press och mina följare. Kram.", skriver profilen.

Så träffades Camilla och ex-maken

I en tidigare intervju med tidningen Mama, har Camilla berättat om hur hon träffade sin make, som under deras första kontakt, bodde i Marocko.

– När jag fyllde 18 sa min mamma och moster till mig på skämt: ”Är det inte dags att gifta sig snart?”. Jag svarade: ”Ja, om man kan hitta någon som är snäll”, och min poäng var ju att jag aldrig sett någon snäll man och att det aldrig kommer bli något giftermål för mig, säger hon och fortsätter:

– Då pratade min moster med min mans bror, som på den tiden var grannar i Marocko.

Efter studenten åkte Camilla ner till Marocko och blev glatt överraskad när hon träffade Binyamine för första gången.

– Vi gifte oss där när jag var 19 och han 23 och sedan flyttade vi till Sverige. Han kände ingen här men följde med för min skull... Det kändes helt självklart från början att vi ska vara tillsammans och jag blev faktiskt lite förvånad över hur lika vi tänkte, även om vi är uppvuxna i olika kulturer, sa hon till tidnigen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN