Calle Sterners nya besked om relationen med Johanna

Calle Sterner och Johanna

Förra året blev Calle Sterner och Johanna Bohm Hermansson sambor.
Nu berättar Let's dance-profilen om kärlekslyckan med flickvännen.

Förra veckan var det finaldags i Let’s dance 2020. Det blev till slut John Lundvik, 37, och hans danspartner Linn Hegdal, 24, som tog hem vinsten i programmet. Sångerskan och skådespelerskan Sussie Eriksson, 57, landade på en hedrande andraplats tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner, 31.

Calle har genom åren haft stor framgång i Let’s dance. Förra året tog han hem segern ihop med Kristin Kaspersen, 50, och 2017 knep han andraplatsen med Anja Pärson, 39.

Men Calle är inte bara en fantastisk danspartner – han har även en helt annan heltidssyssla. Han pluggar nämligen på Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm.

– Jag håller på att slutför min studier och ska bli civilingenjör också kanske. Men att vara dansen kommer jag inte sluta med, sa Calle när han gästade Nyhetsmorgon nyligen.

Så träffades Johanna och Calle Sterner

Under Let’s dance 2019 avslöjade Calle Sterner att han inte längre är singel. Hans flickvän heter Johanna Bohm Hermansson och precis som Calle jobbar hon med dans. I höstas berättade Calle att Johanna och han numera är sambor. Kärlekshistorien började med en lite annorlunda första dejt.

– Då var det pannkaksdejt. Jag visste att hon gillade pannkakor så jag slog på stort och jag gjorde pannkakor och köpte allting som man kan ha till pannkakor, har Calle tidigare berättat för Hänt.

Sedan relationsavslöjandet har paret flitigt delat med sig av bilder tillsammans i sociala medier och det verkar som att de trivs väldigt bra ihop.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Calles nya ord om lyckan med Johanna

Eftersom Calle Sterner har haft fullt upp med Let’s dance de senaste månaderna har han mestadels delat med sig av bilder från träningarna på sitt Instagram-konto.

Men när flickvännen fyllde år i maj gjorde han ett undantag och la då upp en bild på Johanna Bohm Hermansson när hon sitter på en båt.

”Hon fyller år idag och i sommar ska jag få erövra haven med henne. Älskar dig”, skriver Calle Sterner i inlägget.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram