Calle Sterners lycka med Sussie Eriksson i Let's dance 2020

Calle Sterners lycka med Sussie Eriksson i Let's dance 2020

Calle Sterner jublar – och avslöjar en hemlighet om Let's dance som han smugit med i flera veckor.
På Instagram uttrycker han sin totala glädje: "Ja!!!!!!!".
Calle Sterner bryter tystnaden om nya flickvännen
Slå på ljud

Dansaren Calle Sterner, 30, är en av Let’s dance veteraner. År 2019 vann han tillsammans med programledaren Kristin Kaspersen, och tidigare år har han bland annat lärt ut danser och koreografier till Hannah Graaf, Kenza Zouiten och Therese Alshammar.

2012 dansade han tillsammans med skådespelaren Molly Nutley som han även inledde en relation med. För två år sedan gick de skilda vägar, men är fortsatt goda vänner.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vinner Let's dance

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vann Let’s dance 2019.

Calle Sterner har dock hittat kärleken på nytt i flickvännen Johanna Bohm Hermansson som han sedan vinsten med Kristin Kaspersen även flyttat ihop med. Nu kan det dock bli så att de två inte kommer ses lika mycket kommande månaderna, men anledning fick TV4-tittarna under morgonen att jubla. Calle Sterner är nämligen en av dansarna som återkommer i nya säsongen av Let’s dance 2020.

Calle Sterner och Sussie Erikssons hemliga dansträning

Det var i Nyhetsmorgon som nyheten avslöjades. Calle Sterner ska dansa tillsammans med artist och skådespelaren Sussie Eriksson, 57.

Calle Sterner och Sussie Eriksson har de senaste veckorna redan hunnit träffats vid ett flertal gånger i hemlighet och övat på att dansa.

”Ja!!!! Nu kör vi Sussie”, skriver Calle på sin Instagram-storie där han delar av sig med ett klipp på dem två tillsammans.

Calle Sterner och Sussie Eriksson i Let's dance 2020

Calle Sterner jublar över att han ska få dansa med Sussie i Let’s dance 2020.

Calle Sterner är en av Let’s dance mest rutinerade dansare i direktsändningen. Redan när han var 21 år fick han frågan första gången om han kunde tänka sig att vara med i programmet. Trots sin unga ålder var han redan en erfaren tävlingsdansare och hade arbetat med det sedan han var 16 år gammal.

Därför är Calle Sterner med i Let’s dance

– De ringde upp mig när jag var aktiv på tävlingsgolvet och frågade om jag ville göra det. Då kände ju jag nästan alla dansarna redan och tyckte att det var en rolig möjlighet, har Calle Sterner tidigare berättat.

Årets danspartner blir Sussie Eriksson som bland annat är känd från TV4:s serie Ack Värmland där även Mia Skäringer spelar. Sussie har dock ett gediget cv med roller i Adam & Eva, Jönssonligan spelat högt och c/o Segemyhr. Debuten gjorde hon i tv-serien Från A till Ö.

Stort lycka till Sussie och Calle!

FOTO: TV4, Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN