Calle Sterners kärlekslycka med flickvännen Johanna

Calle Sterner och flickvännen Johanna Bohm Hermansson har blivit sambor.

Det var i våras som Calle Sterner för första gången gick ut med att han har flickvän.
När Hänt träffar TV4-dansaren berättar han att paret har tagit ytterligare ett stort steg i sin relation.
– Hon har ju flyttat in hos mig officiellt nu, säger Calle till Hänt.

Calle Sterner, 30, har blivit ett välkänt ansikte genom sin medverkan som en av proffsdansarna i Let’s dance på TV4. Han har återkommit till programmet i flera gånger och har hunnit tävla tillsammans med många olika kända danspartners genom åren.

Under våren dansade han med tv-profilen Kristin Kaspersen, 49. De tog sig ända till final, vilket slutade med att de kammade hem vinsten.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Det var under en av repetitionerna av tävlingen i våras som det kom fram att Calle Sterner inte var singel längre, något han själv bekräftade.

– Vi blev tillsammans i höstas och vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår, sa Calle till Hänt i maj.

Tidigare hade Calle Sterner varit förtegen om sin kärlek. Men bara några dagar efter kärleksavslöjandet visade han stolt upp flickvännen Johanna Bohm Hermansson i ett inlägg på Instagram i samband med hennes födelsedag.

När Hänt träffar Calle Sterner på realesefesten för Let’s dance-kollegan Tobias Karlssons, 42, bok berättar han att det nu på måndag är ett år sedan han och Johanna blev ett par.

– Vi har varit tillsammans i ett år på måndag, väldigt kul. Eller vår första dejt var då, säger Calle Sterner till Hänt och berättar även om den annorlunda första dejten:

– Då var det pannkaksdejt. Jag visste att hon gillade pannkakor så jag slog på stort och jag gjorde pannkakor och köpte allting som man kan ha till pannkakor. Jag köpte till och med ketchup för hon skulle kunna vara konstig, men det var hon inte, så det var ju skönt. Vissa har ju ketchup, så jävla konstigt, säger Calle skämtsamt.

Calle Sterners kärleksavslöjande

Proffsdansaren anlände själv till releasefesten, för att flickvännen ligger hemma med feber. Men relationen mellan dem är fortfarande god och kärleken spirar. För Hänt berättar han att det är väldigt bra mellan dem.

– Det är tokbra. Hon är lite febrig nu dock, det är därför hon inte är här. Hon skulle kommit hit egentligen, säger han.

Han avslöjar även att paret tagit ett stort steg i sin relation efter sommaren. De har blivit sambor.

– Hon har flyttat in hos mig officiellt nu. Idag har vi målat hallen i färgen isglass, säger Calle Sterner och visar upp sina händer som blivit fläckiga av målarfärg.

Paret har inte skaffat en ny gemensam lägenhet, utan Johanna har flyttat in hos Calle.

– Hon flyttade in till min lägenhet som jag har och hon har lite åsikter i alla fall, säger Calle och skrattar.

Är det därför det blir ny färg i hallen?

– Ja, eller det har det varit snack om länge faktiskt. Men så nu äntligen kommer någon in och styr upp hemmet lite, säger Calle Sterner.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram