Calle Sterners hyllning till Kristin Kaspersen

Calle Sterner och Kristin Kaspersen har ofta pratat om sin fina relation sedan Let's dance.
Nu går Calle ytterligare ett steg för att visa sin uppskattning till nära vännen.


Det var förra året som Kristin Kaspersen och Calle Sterner tog tv-tittarna med storm då de intog dansscenen i succé-programmet Let's dance. I finalen lyckades dansa sig ända fram till första plats mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson.

Och den starka kemin paret emellan gick inte att missa. Fler än en gång kommenterade juryn deras vänskap och i kommentarsfälten på sociala medier var det många tittare som hoppades på att relationen skulle utvecklas till något mer än bara vänskap

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har Kristin Kaspersen tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Calles fina ord till Kristin

Även Calle Sterner har flera gånger pratat om hur mycket relationen med Kristin betyder för honom – även om han är nog med att understryka att de båda aldrig kommer bli annat än vänner.

– Om du spenderar varenda dag, ganska många timmar i lite mer än tre månader med någon så tar man ju antingen död på varann eller så får man en ganska nära relation. Man kommer ganska tajt inpå varandra. Och för att det ska fungera och ha kul på vägen så tror jag också att man behöver visa sig sårbar, har han sagt till Hänt.

Hyllade vännen

Nu hyllar Calle Sterner återigen vännen då hon i dagarna fyllde 51 år. Det var med ett inlägg på Instagram som Calle valde att gratulera Kristin.

”Grattis världens bästa KK69!!!! POP THAT BOTTLE!!!, skriver Calle Sterner till en bild på honom själv och Kristin då de firar vinsten i Let's dance med en limousin och bubbel.

Under inlägget har ett hundratal gratulationer strömmat in till den nyblivna 51-åringen. Artig som hon är har Kristin även tackat sin vän för den fina hälsningen.

”Tack bästa Calle! Och tack för en underbar födelsedag”, skriver hon i kommentarerna.

FOTO: TT