LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Calle Sterner om sanningen bakom förhållandet med Molly Nutley: "Skönt med paus"

13 apr, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Calle Sterner berättar om relationen till Molly Nutley
Calle Sterner och Molly Nutley fann varandra under Let's dance 2012 i TV4, men gick skilda vägar för en tid sen. Nu berättar Calle sanningen om hur deras kärlek uppstod.
Annons

Calle Sterner, 28, är en av dansarna i TV4:s Let’s dance och har under åren tävlat med många olika kända profiler. I år tävlar han tillsammans med världsmästaren Therese Alshammar, 40, och hittills flyter det på bra för dem då de dansar sin fjärde vecka nu.

Att kärlek kan uppstå i tävlingen är ingenting nytt då flera par funnit varandra genom de säsongerna som gått, även Calle har erfarenhet av det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tre intensiva månader med någon, man kommer nära den människan, sen vilket plan det blir på det kan utspela sig olika. Man kommer nära varandra och lär känna varandra på gott och ont, säger han till Hänt.

Det var 2012 som Calle dansade tillsammans med kändisdottern Molly Nutley, 23, och då uppstod det kärlek mellan dem. Men inte under säsongens gång som de flesta trodde.

– Jag och Molly var inte så kära under programmet kanske, vi kände nog kärlek under programmet men det var nog efteråt när det kunde landa lite som vi kände att vi ville något mer, berättar Calle.

Annons

Under inspelningarna av programmet fick de lära känna alla sidor av varandra och det gör ju även att man kanske vill ta lite avstånd. Både kärlek och irritation kan uppstå mellan ett par.

– Under programmet var det nästan tvärtom, då var vi jävligt trötta på varandra, säger han.

Men när de fått ta avstånd från varandra ett tag så insåg de vad de egentligen kände för varandra och det var då de blev kära på riktigt.

– Det var skönt med lite paus där, säger han.

Efter Let’s dance var Calle Sterner och Molly Nutley ett par i några år, men för en tid sedan gick de skilda vägar. Men bara för att kärleken inte längre är där så har de inte brutit kontakten med varandra. Paret har fortfarande en god relation och umgås till och med ibland.

– Vi är polare, ibland ses vi. Vi är vänner, avslutar Calle Sterner.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

FOTO: IBL

Annons