Calle Sterner om relationen till drömpartnern Sussie Eriksson

Calle Sterner om relationen till drömpartnern Sussie Eriksson

I den femtonde säsongen av Let's dance 2020 kommer tittarna att kunna se Calle Sterner dansa tillsammans med Sussie Eriksson.
Och med sin nya danspartner är Calle minst sagt nöjd.
– Nästan lite för kul, avslöjar Calle i en intervju med Hänt.
De medverkar I Let's dance 2020
Slå på ljud

Många har längtat efter att dansprogrammet Let’s dance ska kicka igång igen. Och den 20 mars är det dags för premiären av den femtonde säsongen! Säsongen till ära är det samma programledare som förra året, David Hellenius och Tilde de Paula Eby.

Något som stod klart när produktionen avslöjade årets alla deltagare är vilken otrolig blandning av kändisar det är.

Även alla danslärare presenterades och en av dem är Calle Sterner, 30, som gör sin åttonde säsong i programmet. Förra året tog han hem segern tillsammans med Kristin Kaspersen, men i år verkar det mesta fokuset ligga på att ha kul – inte vinst.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Kristallen-galan, 2019

Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Kristallen-galan. FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Calles danspartner är ingen mindre än skådespelerskan och sångerskan Sussie Eriksson, 57. Hon är känd från mängder av tv-program och det senaste där hon gjorde succé var som Sol-Britt i Ack Värmland.

Och någon som är riktigt taggad på att dansa är Sussie!

– Det känns väldigt väldigt roligt, säger Sussie för Hänt i en intervju. Hon berättar även att hon fått frågan om att delta i Let’s dance tidigare, men då varit tvungen att avböja. Orsaken då har varit att det helt enkelt inte funnits tid, men nu är det en bättre period och hon har all tid i världen.

Calle Sterner om sin drömpartner Sussie Eriksson

Men går Sussie in för vinst?

– Nej, alltså jag går in för att lära mig så mycket jag kan. Och jag tänker jobba för att göra det, avslöjar Sussie för Hänt.

– Sen ska vi ha sjukt kul på vägen, fyller Calle i.

Calle, det här är ju en drömpartner?

– Ja, vi har väldigt roligt, nästan lite för kul. Man kommer på sig själv ‘oj nu har det gått en timma, vi skulle ju gå igenom det steget’. Men då har vi gjort något annat, typ flumdansat.

“Vi leker”

Träningen inför säsongsstarten har känts bra och dansparet är tokladdade.

– Vi leker fram dansen. Jobbar lite annorlunda än hur jag gjort tidigare år. Man får lite feeling och Sussie är väldigt lekfull av sig, avslutar Calle Sterner till Hänt.

Calle Sterner lyfter upp Sussie Eriksson

FOTO: Karin Törnblom/TT

Stort lycka till i tävlingen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN