Calle Sterner om Kristin Kaspersen – 6 månader efter Let’s dance

Calle Sterners ord om Kristin Kaspersen – 6 månader efter Let’s dance

Efter nästan ett halvår återförenades äntligen den vinnande Let's dace-duon Kristin Kaspersen och Calle Sterner.
Och nu delar Calle Sterner med sig om deras härliga stund:
– Allt satt som en smäck!

I slutet på maj i år var det dags för finalen av Let’s dance på TV4. Där programledaren Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 29, kämpade mot skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42.

Och efter en intensiv dansfinal var det till slut Kristin Kaspersen som tog hem vinsten och den berömda glasskon!

Kristin Kaspersen och Calle Sterner gjorde succé vecka efter vecka och under programmets gång spekulerades det flitigt kring deras intima relation. När Hänt tidigare frågat henne om de fina orden från juryn var hon noga med att poängtera att det är tack vare Calle Sterner:

– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men den här teaterapan har alltid legat och bubblat inom mig. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”, har jag kunnat släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig.

Dansduon kom att komma varandra otroligt nära under de kämpiga tävlingsveckorna. Tillsammans under dansträningen fick de svettas, gråta och skratta. Flera gånger uttryckte Kristin Kaspersen sin tacksamhet över sin relation med sin danspartner och hur Calle Sterner ständigt stått vid hennes sida.

– Att jobba så tätt ihop med någon, att lyssna in varandra, att respektera den andra, att ge den andra plats, det är ok att göra fel och vi löser det här tillsammans. För mig har det varit en jätteviktig resa i tillitsfrågan. Hur dålig jag än är en dag så står han kvar. Han lämnar inte mig även om jag gör bort mig, har hon tidigare sagt till Hänt.

Återföreningen mellan Calle och Kristin

Även Calle Sterner själv känner att han och Kristin Kaspersen fick en väldigt speciell relation.

– Jag och Kristin känner inte varandra sen innan och nu har vi umgåtts varje dag. Jag har verkligen fått en ny fantastisk vän, sa Sterner till Hänt i våras.

Så Kristin och Calle bara skickliga danspartners – de är även goda vänner.

Och fram tills nu hade de inte återförenats i dansen på nästan sex månader. I veckan avslöjade de båda nämligen att de äntligen skulle återförenas för att skaka sina lurviga i dansvänliga skor!

”Vi ska äntligen dansa..”, skrev Kristin Kaspersen på sin Instagram strax innan det kära återseendet.

”Idag har vi dansat!”, skriver Calle Sterner som svar till Kaspersen.

”Jag och Kristin dansade igenom BOOGIE WOOGIE, CHA CHA CHA och SAMBA! Allt satt som en smäck!”, skriver Calle Sterner i sin Instastory efter de forna danskollegornas återträff.

”Tokigt imponerad”, skriver han till Kristin Kaspersen.

FOTO: TT