Calle Sterner om förändringen efter Let’s dance: ”Älskar”

Let's dance-Calle Sterner.

Dansaren Calle Sterner har gjort en stor förändring sedan vinsten i Let's dance 2019. Efter inspelningarna har han odlat ett rejält skägg. För Hänt berättar han nu om varför han skaffade det.

Calle Sterner, 29, klev in som en av dansarna i TV4:s populära dansprogram Let’s dance 2012 och har sedan dess blivit en av tittarnas stora favoriter. I programmet han han tidigare dansat med bland annat Hannah Graaf, Kenza Zouiten SubosicMolly Nutley och Anja Pärson. Med de två sistnämnda har han tagit sig till en andraplats.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I 2019 års upplaga av programmet dansade Calle Sterner med Kristin Kaspersen, 49. Dansparet blev snabbt favorittippade och hyllades av både tv-tittarna och av juryn.

Efter en rafflande final, där dansparet mötte Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, tog Calle och Kristin hem segern och kunde glatt gå hem med den berömda trofén i form av en sko i glas.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vinnare av Let's dance 2019

Lyckan var total när Kristin Kaspersen och Calle Sterner kammade hem vinsten i Let’s dance 2019.

Hittade kärleken i Let’s dance

När Calle Sterner dansade med Molly Nutley i Let’s dance 2012 uppstod kärlek och strax efter säsongen blev de ett par. Kärlekssagan fick dock ett slut 2018.

– Tre intensiva månader med någon, man kommer nära den människan, sen vilket plan det blir på det kan utspela sig olika. Man kommer nära varandra och lär känna varandra på gott och ont, har Calle Sterner tidigare sagt till Hänt.

Numera är Calle tillsammans med Johanna Bohm Hermansson, vilket han avslöjade mitt under årets säsong av Let’s dance. Han hade tidigare varit förtegen om sitt kärleksliv, men berättade då för Hänt om sin nya kärlek.

– Vi blev tillsammans i höstas och vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår, sa Calle till Hänt.

Paret träffades via gemensamma vänner då flickvännen också är aktiv inom dansvärlden. Det tog en stund innan Calle Sterner ville visa upp henne på sociala medier men till slut kom det. Även hon har visat upp kärleken på Instagram.

Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Tack för dig, skrev hon under en bild på de två ihop.

Calles stora utseendeförändring efter Let’s dance

I Let’s dance har TV4-tittarna fått se Calle Sterner i flådiga danskläder med kammat hår och ett rakat skägg. Men under tisdagen visade han upp en ny sida av sig själv. Efter inspelningarna av Let’s dance 2019 har han nämligen gjort en stor förändring med sitt utseende, vilket han under tisdagen visade upp på Instagram story.

På flera bilder syntes Calle Sterner med en helt annan look än den han tidigare visat upp i tv-rutan. I ansiktet bär han numera ett rejält och mustigt skägg.

Calle Sterner med skägg.

När Hänt når Calle berättar han om utseendeförändringen och varför han valde att låta skägget växa ut.

”Skägget är en del av min mognadsfas där jag vill ge intrycket av att jag är en mer fri man och några blyga år äldre”, skriver han i ett meddelande.

Calle Sterner förklarar även hur mycket han tycker om sin nya ansiktsbehåring.

”Jag älskar mitt skägg och hoppas att mina medmänniskor känner detsamma”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Olle Sporrong, Instagram