LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Calle Schulmans relation med Anitha Clemence idag

29 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Anitha Clemence och Calle Schulman
Calle Schulman och Anitha Clemence skilde sig 2016.
Efteråt var de två ex-makarna allt annat än vänner.
Så här ser deras relation ut idag – tre år senare.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Medieprofilerna Anitha Clemence, 41, och Calle Schulman, 40, träffades 2009. Anitha, som på den tiden hette Flink i efternamn, jobbade med produktionen av skandalsåpan Kungarna av Tylösand. Calle var producent för samma program. Det sa snabbt klick och paret flyttade ihop. I början av 2011 gifte de sig och bara några månader senare kom deras första barn Penny till världen. 2014 föddes parets andra barn – sonen Tom Allan.

Den lilla familjen verkade lyckliga ihop och barnen gjorde redan på den tiden succé på sociala medier. Men under hösten 2016 berättade Anitha i sin dåvarande podcast Lillelördag att det krisade i äktenskapet.

– Jag och Calle har landat i värsta krisen. Det har liksom bara eskalerat.

– Vi är båda korkade tävlingsmänniskor. Även om man vinner den korta striden har vi båda förlorat det långa kriget, sa hon då enligt Aftonbladet.

I december 2016 kom beskedet om skilsmässa.

”Jag och Anitha har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet”, skrev Calle Schulman på Instagram.

Annons

Bråket om efternamnet Schulman

Det blev dock allt annat än en lugn skilsmässa. Ett infekterat bråk gällande det adliga och välkända namnet Schulman blossade upp. Calle Schulman och hans bror Alex Schulman, 43, menade att Anitha snyltade på efternamnet. Anitha uttryckte sin åsikt om saken på Instagram.

– Så man ska ge bort sig till en man. Få hans efternamn. Som ens barn får som har bakats i ens kropp. Sen när det tar slut så är utlånet av kropp och namn över. Har jag inte rätt att heta samma sak som mina barn?

Efter mycket om och men bytte hon till slut efternamn till sitt nuvarande – Cleménce. För Hänt berättade hon då om beslutet.

– Jag är adopterad från Indien och det enda jag har med mig därifrån är Anitha som egentligen uttalas Anitcha. Jag har per definition lånat mina föräldrars namn och mina ex namn. Så jag har aldrig haft ett namn som bara är mitt för jag har ingen vetskap om min bakgrund då jag hittades på gatan, sa Anitha och fortsatte:

Annons

– Jag kom till Sverige på Clemens namnsdag den tjugotredje november och jag var väldigt pojkflickig som liten så mina föräldrar kallade mig alltid för Clemens som smeknamn. Så därav valet.

Relationen mellan Calle och Anitha idag

Idag har Calle gått vidare och är förlovad med Sandhra Johnsson, 31. Anitha är tillsammans med Joel Åhlén-Nyström, 30. Ex-makarna syns sällan ihop men de har gemensam vårdnad om barnen som de turas om att ha varannan vecka.

FOTO: TT/Cecilia Liljeton, TT/Fredrik Sandberg

Annons