TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Calle och Sandhras ilska efter upptäckten – varnar andra

13 jul, 2017 
Semesterresan startade inte riktigt som Calle Schulman och nya kärleken Sandhra Johnsson hade önskat. Nja, snarare helt tvärt om.
Annons

Just nu befinner sig det nykära paret Calle Schulman, 37, och Sandhra Johnsson, 29, på semester i Tel Aviv i Israel. Men resan började inte riktigt som de hade önskat. När de klev in på hotellrummet som de hade bokat visade det sig vara allt annat än vad bilderna på bokningssajten visade. Inte nog det, det visade sig vara värre än så.

“Kiss och bajspapper i toaletten. Blodiga grejer i köket. Hårtussar i sängen (vi trodde första att någon låg där, men ”som tur var” så va det bara en hårtuss!)” skriver Sandhra i ett inlägg på sin Instagram och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vilket skämt! Hit kom vi idag. Vi var till och uppgraderade. De ”vanliga rummet” måste ha varit vidrigt!”

https://www.instagram.com/p/BWadF1BlTob/?taken-by=sandhrajohnsson

https://www.instagram.com/p/BWaeoMPlPDS/?taken-by=sandhrajohnsson

https://www.instagram.com/p/BWal5VLlzNG/?taken-by=sandhrajohnsson

Rummet hyrs ut för det saftiga priset 3000 kronor per natt, och trots att Calle och Sandhra till och med skickat en video till bokningssajten på hur rummet såg ut blir de inte ersatta alls.

Annons

”De var så klart snabba på att dra pengarna från våra kort och de har bestämt uttryckt att vi inte kommer att få tillbaka en krona. HERREGUD!”, fortsätter Sandhra, och på Calles Instagram skriver han att det hela kostade dem tio tusen och en hel dags letande av nytt hotell.

Sandhras följare tycker, inte helt oväntat, att bilderna på rummet är förfärliga.

”Jag spyr usch”, skriver en.

”Fy fan!! Så dåligt alltså , men vad sa hotellet? De är ju endå dem som ska sköta städning osv , tråkigt när man bara vill koppla av och har förväntningar med och mötas av de där och ett motigt och osammarbetsvilligt företag”, skriver en annan.

“Det fanns ingen lobby eller personal över huvud taget bara telefonkontakt. Otroligt märkligt alltihop. De komiska är att vi nu betalar något mindre per natt nu för ett annat hotell och standarden är väldigt bra”, svarar Sandhra tillbaka.

Tack och lov har de hittat ett annat boende, och trots denna tråkiga incident verkar paret inte det minsta missnöjda över Tel Aviv som resmål. Att döma av deras magiskt vackra bilder, ja de som inte är på hotellrummet då, så verkar det fantastiskt.

FOTO: IBL, Instagram

Annons