LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Calle Schulman bekräftar uppbrottet från fästmön Sandhra: ”Skittrist”

10 aug, 2023 
Johanna Talamo
calle schulman
Calle Schulman och fästmön Sandhra Johnsson har gått skilda vägar. Något som båda bekräftar på sociala medier: ”Jag och Sandhra har gjort slut och det är skittrist”, skriver Calle på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Calle Schulman, 43 och Sandhra Johnsson gick ut med att de hade förlovat sig i början av 2019 men idag kom det dystra beskedet – paret har valt att gå skilda vägar. Detta bekräftar båda på sina sociala medier.

Calle Schulman och Sandhra Johnssons förlovning

Det var på Instagram som Calle Schulman, år 2019, avslöjade att han gått ner på knä och friat till Sandra.

”Hon tog på sig ringen! Vi ska gifta oss nästa år! Livet är härligt”, skrev han då och fortsatte:

”Jag kollade med Penny, Tom Allan och Sandhras pappa innan. Och alla gav sitt medgivande. Och jag är så GLAD!”

Något som även Sandhra delade med sig av, även på sin instagram där hon skrev.

”TOTALT OVETANDE – så går han ner på knä, tar fram en ring och frågar om jag vill gifta mig. HERREGUD! Jag förstod inte ens vad ha sa – så vi svamlade en stund. 2020 blir det bröllop. Jag är så lycklig! Mannen i mitt liv! Älskar dig Calle Schulman”, skrev Sandhra Johnsson då.

Calle Schulman och Sandhra bekräftar uppbrottet

Men nu möttes vi av det dystra beskedet att paret valt att gå skilda vägar, även detta delade Calle detta på sociala medier, denna gång i en Instagram-story.

Annons

”Får en massa frågor om mig och Sandhra och blir generad av alltihop. Men sån ÄR den leken så när förhållanden tar slut så skriver man något ”väl avvägt” på Instagram och får styrkekramar och ”Ni som var så fina!” och det är ju snällt men det är också så knäppt. Alltihop.”, skriver han och fortsätter.

”Men ok. Jag och Sandhra har gjort slut och det är skittrist. Men jag får nu mer tid att umgås med Jan vilket han var snabb med att påtala när han fick beskedet häromdagen. Hur som helst. Sandhra är värd allt det bästa. Och jag ska...ja...Jag ska ta tillfället och göra något storartat! Nu kör vi!"

Foto: Instagram

Sandhra Johnsson delar även hon en story på sin Instagram där hon bekräftar uppbrottet från fästmannen Calle Schulman, där skriver hon:

”Min inkorg är full av DM som frågar om Calle. Ja, vi har tyvärr valt att gå skilda vägar. Och efter 6 år som bonusmamma till Penny och Tom Allan är det extra sorgligt! Alla tre är fantastiska och kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons