LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Calle Halfvarsson om att ta hjälp av nanny – väntar andra barnet

05 jan, 2024 
calle
Längdskidåkaren Calle Halfvarsson och kärleken Isabell Olsson väntar sitt andra barn.
Men hinner Halfvarsson med pappalivet så mycket som han önskar?
– Får köpa in en nanny kanske, säger han till Sportbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Tour de Ski har nu flyttat från Italien till Schweiz och längdskidåkaren Calle Halfvarsson, 34, är mitt uppe i tävlandet. Efter Toblach beskrev han känslorna såhär:

– Många gånger när jag tänkt att jag nu kliver jag av – då har jag klivit av. Jag tar det varv för varv och tänker att jag ska ta mig runt. Loppet är ju som det är, det är ett skitlopp liksom. Det är kört. Så det var bara att ta sig i mål, sa han till Sportbladet.

Förutom höjdpunkten Tour de Ski väntar Calle sitt andra barn med flickvännen Isabell Olsson.

Annons

Calle blir tvåbarnspappa: ”Får köpa in en nanny kanske”

Calle beskriver att Isabell håller ställningarna hemma och tar stort ansvar. Kanske han måste köpa in en nanny, säger han till Sportbladet.

– Det blir ju lite mer för Isabell som är hemma och tar ett stort lass. Två barn och så pluggar hon på det. Jag får försöka göra allt jag kan, både på hemmaplan och på bortaplan. Får köpa in en nanny kanske.

Paret får dock mycket stöd av morföräldrarna.

– Både min och hennes mamma, mormor och farmor, är väldigt mycket hemma och hjälper till, ställer upp mycket. Så vi har två nannys där hemma.

Calle Halfvarsson.

Då är bebisen beräknad: ”Springa raka vägen från mixade zonen till BB”

Förlossningen är beräknad till april. Men Casper föddes en månad tidigt, och om det händer igen kan det bli krock med Skidspelen.

Annons

– Det kan bli att jag måste springa raka vägen från mixade zonen till BB, säger han och tillägger att det är tur att spelen går på hemmaplan i Falun.

FOTO: Instagram / TT

Annons