TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caitlyn Jenner har blivit farmor: "Nu lever mitt namn vidare"

27 jul, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Äldste sonen Burt har blivit pappa till en son. Caitlyn Jenners lycka känner inga gränser.
Annons

En strålande glad Caitlyn Jenner, 66, blev farmor den 6 juli, då äldste sonen Burt Jenner, 37, och flickvännen Valerie Pitalo, 34, välkomnade en pojke som fått namnet Bodhi Burton Jenner. På Instagram visar Caitlyn upp barnbarnet som blir den första att bära vidare det berömda efternamnet.

Jag är så glad för Burt och Valeries skull. Det här är den första Jenner-grabben. Nu lever mitt namn vidare“, skriver hon.

caitlyn-jenner
Caitlyn Jenner är överlycklig.

Även den nyblivna pappan delar med sig av bilder på miraklet.

Första dagen avklarad, bara 17 år och 364 dagar till“, skriver Burt skämtsamt på Instagram under en bild på Bohdi liggandes på sin mors bröst.

Burt har tidigare berättat om förändringarna som skett sedan faderns transformation. Att Caitlyn i dag är en mycket gladare och ärligare person som alltmer uppskattar att tillbringa tid med familjen.

Sedan uppbrottet från Kardashian-mamman Kris Jenner, 60, har Caitlyn kommit närmare samtliga sina barn från det första äktenskapet med Chrystie Crownover, 65.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons