TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bruce Jenners förvandling till kvinna fortsätter – här är hans nya bröst

14 apr, 2015 
AvAnna Shimoda
Bruce Jenners förvandling till kvinna fortsätter. Här är hans nya bröst.
Annons

Bruce Jenners, 65, förvandling till kvinna fortskrider – och enligt amerikanska Radar Online är det inte så långt kvar innan han äntligen kan kalla sig för kvinna på riktigt. Härom veckan fångades han på bild med vad som onekligen ser ut att vara början på hans nya bröst. Bruce går allt som oftast klädd i stora bylsiga tröjor – vilket enligt amerikanska medier beror på att han både känner sig uttittad och utskrattad för hans nya kvinnoformer som börjar ta vid.

I vintras var han på omslaget av In Touch. Rubriken löd: “Bruce Jenners historia: “Mitt liv som kvinna”. Tidningen hade låtit photoshoppat läppstift och rouge på honom. Bruce ska ha tagit mycket illa vid sig och i samma veva fångades han på bild i sin bild gråtandes.

– Det är så elakt, ska exfrun Kris Jenner, 59, ha sagt till sina vänner i samband med publiceringen.

*EXCLUSIVE* Bruce Jenner lets his Hair Down at the Madonna Inn
Här är hans nya bröst. Foto: Bulls

Samtidigt verkar han ändå lättad över att äntligen få visa världen sitt rätta jag.

– Han är så lycklig och förväntansfull. Det här är en tung börda att bli av med. Han har gått igenom en mörk period och tagit sig ut på andra sidan, sa en källa till People i vintras.

Kim har aldrig sett sin bonusfar så lycklig. Foto: All Over Press
Kim har aldrig sett sin bonusfar så lycklig. Foto: All Over Press

Bonusdottern Kim Kardashian, 34, kan inte annat än att hålla med.

– Jag tror att alla går igenom saker i livet, och jag tror att Bruce kommer att dela med sig av sin berättelse när tiden är mogen. Jag har aldrig sett honom så här lycklig, sa bonusdottern Kim Kardashian för några veckor sedan till Entertainment Tonight.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons