TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bruce Jenner i våldsam dödskrash – en kvinna omkom

09 feb, 2015 
AvMikaela Råberg
I lördags var realitypappan Bruce Jenner inblandad i en allvarlig seriekrock på motorvägen längs Malibus kust. Sju personer skadades och en kvinna omkom, men Bruce klarade sig utan en skråma. Nu utreds han av polis.
Annons

Den senaste tiden har skriverierna om Bruce Jenner, 65, främst handlat om hans påstådda könsbyte och förra veckan bekräftade hans egen mor Esther Jenner att sonen nu är redo att bli kvinna.

– Jag har aldrig varit mer stolt över Bruce, sa hon till Radar Online.

Men i lördags kunde hans livsresa fått ett abrupt slut när Bruce var med i en allvarlig seriekrock.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Enligt ögonvittnen var realityprofilen ute och körde på Pacific Coast Highway i Malibu när han plötsligt körde in i en bil bakifrån. Bilen som Bruce körde in i slungades rakt ut framför en Hummer och vittnen bekräftar till TMZ att kvinnan i bilen avled.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Sammanlagt var fyra bilar inblandade i kraschen och sju personer ska ha skadats lindrigt, medan Bruce klarade sig helt oskadd.

Annons
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Polis utreder nu vad som kan ha orsakat den tragiska dödsolyckan. Teorier om allt från rattfylla till att Bruce jagades av paparazzi ska ha kommit på tal, men avfärdats. Enligt sajten undersöks nu Bruces telefon då det finns uppgifter om att han ska ha sms:at under färd, något som är strängt förbjudet.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Visar det sig att han fipplat med telefonen vid tidpunkten för dödskraschen riskerar han att dömas för dråp.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons