LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Brolle Wallmark drar på folkparksturné igen: "Stämningen är omöjlig att jämföra med"

15 mar, 2015 
Lotta Hofström
För fjortonde året i rad drar Brolle Wallmark ut på folkparksturné. Den här gången för han sällskap av Nanne Grönvall och The Boppers: "Drömgänget!"
Annons

I sommar tar Brolle Wallmark, 33, med sig Nanne Grönvall, 52, och The Boppers på rockig folkparksturné.

– För mig är det drömgänget! säger Brolle till Hänt över telefon från USA där han befinner sig för att skriva musik.

Målet är att nästa album ska ha potential att slå internationellt – från Amerika till den svenska landsbygden. Tretton folkparker får besök av Rock ‘n’ Roll-trion:

Rock n Roll-trion Brolle, Nanne Grönvall och The Boppers besöker folkparker runt om i Sverige i sommar - från Söderbärke till Gullaboås.
Nanne Grönvall, Brolle och The Boppers besöker folkparker runt om i Sverige i sommar – från Söderbärke till Gullaboås. Foto: IBL

– Jag har åkt runt sen 2011. Det är fullt drag! Det är magiskt när det kommer så mycket folk. Stämningen är omöjlig att jämföra med något annat. Det andas historia i parkerna, säger Brolle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nanne firar 30 år som artist och Boppers är inne på sitt 40:e turné-år men ändå har de alla ungefär samma musiksmak. Under turnén kan Brolle låna brylkräm av Boppers om hans tar slut.

Annons

– När jag var grabb lyssnade jag på Elvis när andra lyssnade på nittiotalsmusik. Jag hade skinnpaj på fotbollsavslutningen när alla andra hade fotbollsjackor, haha!

Sedan flera år följer sambon Petra Gülich, 27, sonen Lee och hunden Silver med på sommarturnéerna. Än så länge finns det gott om plats i husbilen, men:

– Jag vill ha fler barn men inte just nu med allt man har framför sig! Men grabben är det man lever för, säger Brolle.

Andra läser också:

Annons