Hånet efter Pernillas förändring: ”Vad har du gjort med ansiktet?!

Pernilla Wahlgren ville göra sig fin inför semestern på salong, men någonting gick lite snett. Nu hånar lillebror Linus Wahlgren den nya looken. – Det här är det sjukaste jag sett, du kan ju inte se ut såhär, säger han i podcasten "Wahlgren och Wistam".

Det är i podcasten “Wahlgren och Wistam” som Pernilla Wahlgren, 49, berättar om sin nya förändring. Efter att ha chockat sin kollega Sofia Wistam, 50, med sin oväntade look, berättar sångerskan nu att hon har gjort en spraytan. Men i stället för att välja en naturlig solkysst nyans, valde hon att dra på riktigt ordentligt.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

– Jag hade lite svårt att känna igen dig när jag ringde på dörren, måste jag säga. Kan man inte välja nyans, typ ljust, mellan och mörkt? Du måste ha tagit megamörkt, säger Sofia Wistam i podcasten och skrattar.

– Jag tog den mörkaste. Hellre lite för mörkt än att jag skulle känna att “nej, det blev inte så mycket”. Nu ser ju mina tänder jättevita ut också, svarar Pernilla Wahlgren och skrattar.

Men under podcastinspelningen kommer också Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 41, förbi hemma hos henne för att säga hej. Men när han, intet ont anande om den stora förändringen, får se Pernillas ansikte skriker han rakt ut.

– Vad har du gjort med ansiktet?! Det ser ut som att du har stoppat huvudet i toaletten. Du ser helt sjuk ut, säger han och fortsätter med ett skratt:

– Du ser ut som Ross i “Vänner” när han har spraytannat. Det här är det sjukaste jag sett, du kan ju inte se ut såhär.

Pernilla Wahlgren visar också upp sin nya look på en bild på sin Instagram. Fotot har redan fått över 15 000 gilla-markeringar.

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!