LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bröderna gifter sig på samma datum – chockerande avslöjandet

14 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jennifer Iversen
ijustwanttobecool
Bröderna i humortrion IJustWantToBeCool avslöjar kärlekslyckan för Hänt.
– Jag ska gifta mig först, berättar Emil Beer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood strålar på röda mattan – visar upp spektakulära outfitenBrand logo
Mark Levengood strålar på röda mattan – visar upp spektakulära outfiten

Humortrion I just want to be cool, av gruppen skrivet IJustWantToBeCool har gjort sig kända genom sin youtube-kanal där de publicerar humorsketcher. Gruppen har återkommande listats som en av de mäktigaste på sociala medier och nu har de även gjort succé inom en ny genré, nämligen barnböcker.

Hänt träffade två av medlemmarna på Storytel awards röda matta där de avslöjade att det även hänt stora saker på det privata planet.

Dubbla förlovningar i humorgruppen

Humorgruppen består av tre medlemmar som alla är släkt med varandra. Victor Beer och Emil Beer är bröder och den tredje medlemmen är brödernas kusin Joel Adolphson. Förra året vann gruppen pris för årets barnbok på Storytel awards och i år är de återigen nominerade i samma kategori för deras senaste bok.

Men det är inte bara karriärerna som blomstrar för gruppen utan även deras kärleksliv. Hänt träffade Victor och Emil på röda mattan där båda avslöjar att de förlovat sig nyligen.

Annons

– Jag friade först, säger Victor till Hänt.

Båda bröderna planerar sommarbröllop

Även om det var Victor som friade till sin flickvän först, planerar Emil att gifta sig före sin bror. Redan i sommar går det första bröllopet av stapeln och ett år senare men under samma månad planeras nästa.

– Jag gifter mig först, andra augusti, berättar Emil.

– Jag gifter mig andra augusti nästa år, fortsätter Victor.

Det är fler saker som händer på det privata planet för Emil, som i detta nu är på jakt efter en ny lägenhet till sig och fästmön.

– Jag säljer och köper lägenhet just nu, det blir nog i stan. Eller vi hoppas på det!, avslöjar Emil.

FOTO: TT

Annons