Artikeln innehåller reklamlänkar

Britney Spears oigenkännlig – efter jobbiga tiden

Britney Spears förändrar september 2019

Britney Spears har en tuff tid bakom sig då hennes pappa anklagas för barnmisshandel.
Nu har en bild dykt upp på stjärnan som får fansen att undra vad som hänt.
"Jag tror inte att det där är Britney", skriver ett fan på Instagram.

Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Slå på ljud

Britney Spears, 37, har varit i rampljuset sedan 1998 då hon släppte singeln … Baby One More Time. Sedan genombrottet har Britneys liv haft sina upp- och nedgångar. 2008 omyndigförklarades popstjärnan och hennes pappa, Jamie Spears, 67, blev utsedd till hennes förmyndare. 

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Men i början av september fråntogs Britney Spears pappa förmyndarskap över henne, skriver People. En domstol i Los Angeles gav istället förmyndarskapet till Jodi Montgomery som under en tid varit Britneys vårdsamordnare.

Det var Jamie Spears själv som tillfälligt frånsagt sig som förmyndare över sin dotter, skriver People. Men detta sammanfaller med att Britney Spears ex-make Kevin Federline, 41, anklagat Jamie för misshandel av Federlines och Britneys son, Sean, 13.

Jamie Spears ska utredas för barnmisshandel.

– Det förekom fysisk kontakt som gjorde Sean rädd och upprörd. Britney blev också upprörd och avbröt familjens besök hos Jamie, sa en källa till People den 9 september.

Det har alltså varit en intensiv period för Britney Spears med mycket att tänka på inom familjen.

Under helgen bestämde sig stjärnan för att lägga sina bekymmer åt sidan och gå på Daytime Beauty Awards tillsammans med kärleken Sam Asghari, 25. På röda mattan bar Britney Spears en svart klänning och hennes vanliga blonda kalufs är utbytt mot ett brunt hårsvall. 

Är det verkligen Britney?

Nöjessajten Entertainment tonight la upp en bild på det förälskade paret från röda mattan.

Britney Spears säger att hon känner sig vacker och stolt att hålla sin mans arm på Daytime Beauty Awards och vi kan inte sluta gråta“, lyder bildtexten.

Men under bilden har några skeptiska kommentarer dykt upp. Folk undrar nämligen om det verkligen är Britney Spears på bilden.

Är jag den enda person som tror att någon photoshoppat området kring hennes mun?” skriver en person.

Jag tror inte att det där är Britney. Är bilden photoshoppad?” undrar en annan.

“Är det där Britney? Hon ser trött och annorlunda ut”, skriver en tredje.

Det är inte första gången fansen spekulerar i vad som är äkta eller inte vad gäller Britney Spears. Förra våren fick Toxic-stjärnan ögonen på sig då klädmärket Kenzo släppte reklambilder på henne – något som fick fansen att rasa och anklaga klädkedjan för fejk. De tyckte nämligen att Britney på bilden inte var ett dugg lik verklighetens Britney.

”Det här är INTE Britney. Vad tusan försöker ni göra?”, skrev en person på klädmärkets Instagram.

”Så fejk att det både är äckligt och hysteriskt att se”, tyckte en annan.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN