TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bråket efter Paradise hotel-finalen som tittarna inte fick se

06 maj, 2020 
Paradise hotel 2020
Efter en dramatisk final med skrik och tårar stod det klart att Marcus “Mcuze” Johansson och Nicole Wennerström Larsson vann Paradise hotel 2020.
Men vad hände egentligen när kameran hade slocknat och deltagarna fortsatte sin kväll i Mexiko? Och varför tvingades produktionen rycka in och avbryta?
Vi har svaret!
Annons
Känslorna svämmar över i studionBrand logo
Känslorna svämmar över i studion

Marcus “Mcuze” Johansson och Nicole Wennerström Larsson blev vinnare av Paradise hotel 2020. Men spelet som går ut på att lita på sin partner visade sig sluta i allt annat än tillit då Marcus kastade kulan i backen och lät Nicole gå tomhänt istället för att dela på prissumman. I finalavsnittet syns en förkrossad Nicole medan de andra deltagarna gläds åt att de får dela på den resterande prispotten.

Stämningen mellan Nicole och Marcus syns vara infekterad när han avslöjar att han funnit en lista där Nicole räknat ut hur mycket pengar olika summor skulle blivit efter att vinstskatten dragits. Enligt Marcus är detta en av anledningarna till att han kastar kulan eftersom han tar detta som ett tecken på att Nicole hade samma planer.

– Det kändes lite som att han hade den i försvar för varför han gjorde som han gjorde men att han skulle kasta kulan kommer ju på tanken långt innan den, säger Nicole till Hänt.

Paradise hotel 2020
Foto: Viafree

Nicoles besvikelse på klippningen

Hon erkänner dock att det bästa för henne själv kanske hade varit att slänga lappen innan Marcus hann hitta den. När Nicole ser på finalen känner hon sig inte helt nöjd med hur hon målas upp.

Annons

–  Jag trodde kanske att finalen skulle vara lite mer klippt till min fördel, att det skulle vara lite mer synd om mig men det var verkligen så att “Nicole, den kom du inte undan med”, säger hon.

Kaoset efter inspelningarna

Så, hur såg egentligen stämningen ut på hotellet när kameran slocknade och inspelningarna bröts? Enligt Nicole var det allt annat än en segerfest.

– Jag var ledsen typ. Alla hängde i grupper för vi var vakna ett tag efter även om den inspelningen var sjukt lång. Så alla hängde i grupper men jag och Marcus började bråka direkt efter det här, säger Nicole och fortsätter:

– För han sprang runt och skulle förklara varför han kastade kulan till alla och sprang runt med den här lappen då för han ville inte verka som the bad guy typ för att han gjorde det mot mig. Jag kände att det var inte läge att gör det nu, det är bättre att du bara tröstar mig och förklarar för mig i så fall.

Annons

Bråket som produktionen fick avbryta

Men det var inte bara Marcus som Nicole bråkade med den kvällen. Även deltagaren Adam Linard hade upprört Nicole under finalen.

– Det kom inte med riktigt men Adam hoppade upp och ner när kulan smälls. Han verkligen jublar medan alla står och är helt chockade. Då känner jag bara att det är så okänsligt att göra det med en gång.

Bråken med Adam ledde till och med till att produktionen tvingades avbryta kvällen.

– Jag och Adam stod och skrek på varandra och det fick komma en en deltagaransvarig och bryta “nu sover du i det rummet och du går in där”. Så det var väldigt stel stämning efter.

Även Ruben Labbé, pressansvarig för Paradise hotel bekräftar i ett sms för Hänt att det stämmer att produktionen fick rycka in och avbryta deltagarnas bråk.

FOTO: Viafree

Annons