LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bråken i Bachelor efter pakterna: "Så jävla fånigt”

29 okt, 2018 
AvLotta Gray
I kvällens Bachelor bråkar deltagarna med varandra sedan de själva delat in sig i två olika pakter.
De 15 deltagarna i Bachelor är inte längre så goda vänner. Fem av dem har bildat grupperingar och ingår nu i Bob-sekten, en förkortning av Bad Bitches of Bachelor.
Annons

Bachelor – när leken blev allvar är tillbaka med en ny säsong på TV4:s systerkanal Sjuan, och därmed får tittarna följa en ny hunk i jakten på kärlek. Den nya ungkarlen heter David Möller, 33, och kommer ifrån Göteborg. Han jobbar som polis och är nu redo att träffa kvinnan i sitt liv. Och tjejerna faller som käglor för den sammetsögde hunken.

Men i kvällens avsnitt bildas grupperingar i gänget och de tidigare så goda vännerna blir bittra fienden då fem av dem bildar pakten Bob, en förkortning av Bad Bitches of Bachelor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För att vara medlem av Bob måste man vara snäll mot människor, och så måste man vara cool också, berättar Li Åvall, 30.

De gör en rituell ceremoni, iklädda vit klädsel och svär Bob-eden medan resten av deltagarna tittar på och skattar. Man blir även dubbad, alltså nuddad av en ros för att ingå i pakten.

– Jag tycker det är så jävla fånigt så jag dör, att stå med vita lakan och ljus och ska dubbas med någon jävla ros, säger Michaela Lindman, 27.

Annons

Senare i programmet är det deltagarna själva som ska välja vilka som ska gå på dejt med David Möller, en romantisk tur på hästryggen, och var och en får säga två namn var.

– När vi var halvvägs in i röstningen märkte jag att alla bunkertjejerna röstade på bunkertjejerna, säger Li och menar de deltagare som bor i källaren av huset som ligger på det grekiska fastlandet.

Elina Elwinson, 27, berättar framför kamerorna:

– Mitt i röstningen droppade Li att vi som bor i bunkern röstar på varandra, men vi är ju i majoritet.

Till slut enas de om två personer som får följa med på hästryggen, och det blev Mathilda Nilsson och Michaela Lindman, till de andra tjejernas missnöje.

Bachelorn David Möller har tidigare berättat att han vill träffa kvinnan han vill stadga sig med i Bachelor – när leken blev allvar.

– Jag är ute efter att träffa kvinnan i mitt liv för det är just det som saknas. Någon att vara lycklig tillsammans med och dela vardagen med, jag har aldrig varit en ensamseglare utan trivs bäst i tvåsamhet, har han sagt i ett pressmeddelande från TV4.

– Om man ska fånga mitt hjärta ska man le mycket och kunna släppa lös det man har inom sig och vara öppen, det är viktigt för mig, fortsatte han då.

FOTO: TV4

Annons