Artikeln innehåller reklamlänkar

Bradley Cooper och Irina Shayks överenskommelse om dottern Lea

Bradley Cooper Irina Shayk delad vårdnad dottern Lea

Bradley Cooper och Irina Shayk har en dryg månad efter uppbrottet nått en överenskommelse om dottern Leas tillvaro. En deal som får amerikansk press att tappa hakann.
Slå på ljud

För fem veckor sedan kom de första uppgifterna om att skådespelaren Bradley Cooper, 44, och modellen Irina Shayk,  33, gått skilda vägar. De två har varit ett par i fyra år och har dottern Lea, 2, tillsammans.

Under våren har deras förhållande dock ifrågasatts kraftigt, detta efter att Bradley Cooper kopplats samman med sin motspelerska i filmen A star is bornLady Gaga. Deras kemi på vita duken har ingen gått miste om, och spekulationerna tog ytterligare fart när Lady Gaga bröt förlovningen med fästmannen Christian Carino i februari.

Lady Gaga och Bradley Cooper framförde Shallow under galan

Fansen var övertygade om att Bradley Cooper och Lady Gaga även har en romans bakom kameran, framför allt efter deras framträdande under Oscarsgalan 2019.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Som om inte detta vore nog exploderade hela världen efter att ha sett Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan i slutet av februari. De framförde då duetten Shallow och de som såg uppträdandet var övertygade om att stjärnorna funnit varandra även i verkliga livet – detta trots att även Irina Shayk var på plats under galan, samt att Lady Gaga förnekade det.

Lady Gagas ord om relationen med Bradley Cooper

– Folk såg kärlek, och gissa vad, det är vad vi ville att de skulle se. Det är en kärlekssång, sa hon i Jimmy Kimmel Show.

Under intervjun försökte hon förklara att allt bara var ett spel:

– Jag är en artist och jag antar att vi gjorde ett bra jobb. Lurade er!

 

Irina Shayk med 2-åriga Lea.

Irina Shayk med 2-åriga Lea.

Bradley och Irinas överenskommelse om vårdnaden

Även om Bradley Cooper och Irina Shayk kämpat på så rapporterar flera medier runt om i världen att de valde att göra slut för fem veckor sedan, ingen av dem har varken dementerat eller kommenterat uppgifterna. Däremot uppger flera sajter, däribland TMZ, att paret nått en överenskommelse om vårdnaden för tvååriga Lea.

Amerikanska vårdnadstvister brukar vara ett krig som pågår i flera år, men Bradley och Irina ska redan ha kommit överens. Något som chockar amerikansk press.

Paret har accepterat att Leas boende ska vara New York, där båda har boenden. De kommer ha delad vårdnad och komma överens om schemat löpande.

Källor till sajten säger att paret förvisso inte skrivit papper på det, men att de vill exakt samma sak för sin dotters skull.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!