Brad Pitts och Angelina Jolies dotter vill byta kön – inspireras av Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenners dokusåpa I Am Cait har fått Brad Pitts och Angelina Jolies dotter Shiloh att bli ännu säkrare på sin sak. Hon vill bli kille.

Brad Pitts, 51, och Angelina Jolies, 40, dotter Shiloh, 9, har sedan hon var 3 år velat vara pojke. Redan 2010 lät föräldrarna henne klippa sig kort och gå i pojkkläder.

– Brad tog med henne till en lyxbutik och köpte hela killkollektionen för 73 000 kronor, berättade en källa.

Shilo hade börjat klä sig som en kille redan 2010. Foto: Stella Pictures

Shiloh hade börjat klä sig som en kille redan 2010. Foto: Stella Pictures

I Oprah Winfreys, 61, talkshow avslöjade Brad samtidigt att hon inte ville bli kallad för Shiloh, utan föredrog John:

– Vi säger bara John.

Kanske trodde föräldrarna det var en gullig nyck dottern fått, men inget har ändrats sedan dess. Tvärtom har Shiloh blivit allt säkrare på att hon vill vara kille. I dag lystrar hon uteslutande till John. Ropar någon Shiloh efter henne vänder hon sig inte ens om.

10-4301910h.jpg

John på premiären av filmen Unbroken, uppklädd i kostym och slips och i sällskap med resten av grabbarna i familjen. Foto: All Over Press

När Angelina för två år sedan frågade om hon ville spela prinsessa mot henne i Disney-filmen Maleficent vägrade Shiloh. Istället undrade hon om det fanns någon pojk- eller monsterroll åt henne. Något som ytterligare gett henne vatten på sin kvarn är könsbytaren Caitlyn Jenners, 65, nya dokusåpa I Am Caitlyn.

– Shiloh tycker att om en man kan bli kvinna kan väl en kvinna lika gärna bli man, berättar en av familjens vänner i National Enquirer.

Föräldrarna stöttar dottern:

– De vill att Shiloh ska känna sig trygg och älskad.

ste-brad-pitt-an-2479358.jpg

Brad Pitt och Angelina Jolie gör allt för att dottern ska må bra. Foto: All Over Press

Brad och Angelina har anlitat en expert som sagt att det värsta de kan göra är att försöka tvinga Shiloh att klä sig som en flicka. Samtidigt har experten rått dem att inte vara för tillmötesgående vad gäller dotterns planer på ett könsbyte. För hon kanske ändrar sig och kommer på att hon vill vara tjej när hon utvecklar bröst, får mens och blir tonåring.

Andra läser också:

Kris Jenner i tårar efter artikeln i Vanity Fair: ”Bruce kan dra åt helvete”

Angelina Jolie och Brad Pitt i storbråk – här är bilderna

Så blev Bruce Jenner hela världens Caitlyn

SENASTE NYTT!