TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Brad Pitts nya kärleksgest

30 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Brad Pitt
Ryktena om att Brad Pitt och exfrun Jennifer Aniston återupptagit sin romans har gått varma.
Men när Brad nu syns ute är det med en helt annan kvinna vid sin sida.
– Hon bryr sig inte om att han är känd, för henne är han bara Brad, säger en källa till in Touch.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Sedan uppbrottet med Angelina Jolie, 44, har romansrykten kring Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 51, cirkulerat i Hollywood. Inte bättre blev det när Brad sågs ta exfruns hand då de träffade på varandra under årets SAG-gala. Men de båda exmakarna har ihärdigt hävdat att de bara är vänner och när nu Brad Pitt syns ute är det inte tillsammans med Jennifer.

Istället är det skådespelerskan Alia Shawkat, 31, som under det gångna året flera gånger har setts vid Brad Pitts sida.

– Just nu tar de ett steg i taget och spenderar mycket tid tillsammans. De tittar på Brads samling av konstböcker, kollar på museum online och tittar på gamla filmer, bara lär känna varandra på djupet.

Så började romansen

Brad och Alia sågs tillsammans för första gången då de besökte en utställning på Wilding Cran Gallery i Los Angeles i november 2019. Sedan dess har paret umgåtts flitigt och har bland annat setts äta middag tillsammans vid upprepade tillfällen.

Alia Shawkat
Alia Shawkat är kanske mest känd för sin roll i tv-serien Arrested Development.

Enligt källan till In Touch ska Alia och Brad ha många gemensamma intressen och Brad är glad över att ha träffat någon som kan matcha han eget intellekt.

Annons

– Brad kan inte fatta att han har hittat någon så smart, jordad, normal och rolig. Hon överraskar honom konstant och får honom alltid att skratta. De har konsten, arkitektur och film gemensamt, men han älskar hennes skönhet, från insidan ut, och hennes galna syn på livet.

Imponerar med oväntade kunskapen

– De lagar mat tillsammans. Brad är faktiskt en väldigt duktig kock och han imponerar verkligen på Alia med sina matlagningskunskaper. Alia är enkel och försöker inte kontrollera honom eller förändra honom, inte ett dugg.

FOTO: TT

Annons