bachelor 2022

Bortvalda tjejerna i Bachelor 2022 – så lever de idag

Bachelor 2022

Resan har varit lång och turbulent. Den sista rosen har delats ut och det markerar slutet för höstens säsong av Bachelor 2022.
Hänt har pratat med tjejerna som inte tog sig hela vägen till slutet.
TOPP & FLOPP – Bachelor
0:42

Efter reklamen: TOPP & FLOPP – Bachelor

(0:42)

Slå på ljud

Bachelor 2022 har nått sitt slut och den sista rosen är har blivit utdelad. Under säsongens gång har vi fått följa killarna Christoffer Levi, 32, Christian Nicolaisen, 37, och Sia Hatami, 34, och deras resa mot att hitta den stora kärleken. Hur gick det för tjejerna som inte tog sig hela vägen?

Madeleine Grundemar

Foto: Privat/Instagram

Madeleine Grundemar

Madeleine Grundemar, 30, sökte till Bachelor för att hitta kärleken i Christoffer. De hade träffats några gånger på hemmaplan och gav relationen ett nytt försök i programmet. Tyvärr gick det inte hela vägen och Madeleine valdes bort mot slutet. Idag är hon tillbaka till vardagen i Malmö. Till Hänt berättar hon att hon inte har någon kontakt med killarna sedan hon lämnade Bachelor.

Hon berättar även att har hon hittat kärleken på hemmaplan.

– Jag är i ett förhållande idag och är kär och glad. Vi har egentligen känt varandra i tio år som bekanta och har träffats på en del genom åren och pratat via sociala medier men i somras tog han initiativ till att visa en flirtigare sida och det gjorde mig nyfiken eftersom jag ändå har haft ett gott öga för honom genom åren. Han är en fantastiskt fin kille och han gör mig lycklig, säger hon.

Förutom att Madeleine har funnit kärleken har hon fullt fokus på karriären inom HR, vilket hon trivs bra med.

– Det är många bitar i mitt liv som har fallit på plats och det känns som att jag är på rätt väg i livet och det känner jag stor tacksamhet över, avslutar hon.

Maria Narevik

Fotograf: Robert Jadenfelt

Maria Narevik

Maria Narevik, 30, sökte in till programmet för att dejta både Sia och Christoffer, men valde tillslut att helhjärtat satsa på Christoffer. Efter inspelningen är Maria tillbaka i Sverige och berättar att livet ser ut ungefär som innan programmet. Kärlekslivet är på paus och hon har inte börjat dejta, men det är heller inget hon stressar med.

Hennes bästa minne från Bachelor var en händelse som inte kom med i tv.

– Jag minns en specifik händelse där en livs levande åsna kommer gåendes mot mig bakifrån under en synk efter vi spelade in go-cartdejten. Det var en ensam och rädd åsna som hade hamnat helt fel på körbanan – det var så roligt och otippat! En klassisk blooper. Sia räddade situationen och lugnade ner åsnan som en riktig “Donkey Whisperer”, berättar Maria.

Efter programmet har hon och killarna fortsatt kontakt, men på ett vänskapligt plan.

Rene Rehnqvist

Fotograf: Robert Jadenfelt

René Rehnqvist

René Rehnqvist, 26, ansökte till programmet för att prova kärlekslyckan hos både Sia och Christoffer, men föll pladask när Christian gjorde entré. Precis innan finalen valdes René bort. Till Hänt berättar hon om relationen till Christian och hur kärlekslivet ser ut idag.

– Christoffer och jag har hörts lite grann sedan Grekland, främst för att höra hur den andre mår men även pratat om dejterna man har haft. Sen har Christian och jag en väldigt fin relation till varandra idag, berättar hon.

I övrigt berättar Madeleine att hennes liv har fortsatt som vanligt efter inspelningarna. Att hon och tjejerna från huset funnit varandra och utvecklat en fin vänskapsrelation, de hörs och umgås flera gånger i veckan.

– Alex, Tilda, Hanne och jag sitter bokstavligen ihop! Jag är otroligt tacksam och glad över att vi har hittat varandra och hänger så mycket som vi gör efter programmet, säger René.

Men kärlekslivet är dessvärre inget som blomstrat efter programmet. René berättar att hon fortfarande är singel men längtar efter att hitta kärlek.

Johanna De Vera

Fotograf: Robert Jadenfelt

Johanna De Vera

Johanna De Vera, 33, kom hela vägen till finalen där hon stod mot Anna Lundin. Christian valde tillslut att ge sin sista ros till Anna, vilket tog hårt på Johanna. Tyvärr åkte hon tomhänt från Grekland men hänger inte läpp för det. På frågan om hur kärlekslivet ser ut idag svarar hon:

– Jag har fantastiskt fina vänner omkring mig och en kärleksfull och fin familj, så satsar jag mycket på mig själv just nu och älskar mig själv för att jag kan unna mig det. Men jag dejtar ingen just nu, säger hon.

Trots att Johannas kärleksliv inte blommar har det minst sagt hänt en hel del i hennes yrkesliv. Förutom några projekt på hemmaplan avslöjar hon att Hollywood står inför dörren och att hennes skådespelarkarriär är i full gång.

– Jag medverkar i en långfilm där jag spelar en av huvudrollerna. Filmen släpptes i USA och Kanada får någon månad sedan, säger Johanna.

På frågan om hon har någon kontakt med killarna efter programmet berättar hon att hon pratat med alla killarna och att de har en bra, vänskaplig relation till varandra. De delade många speciella och känslomässiga stunder ihop under inspelningen och att relationen idag betyder mycket för henne. Johanna berättar för Hänt om kontakten med Sia och stöttningen om hans relation med Isa:

– Jag har skrivit några fina meddelanden till Sia om att jag är så glad för han och Isas skull. Wow vilken fin energi de har, verkligen så speciellt och fint att ha fått vara med att se deras kärlek blomstra.

Filippa Kronholm

Fotograf: Robert Jadenfelt

Filippa Kronholm

Filippa Kronholm, 26, sökte till Bachelor med hopp om att fånga Christoffers hjärta men berättar i programmet att hon var öppen med att dejta båda killarna. Hon tog sig hela vägen till finalen där hon stod emot Alicia Ärleskog, som knep Christoffers sista ros.

I programmet får man se Filippa utveckla starka känslor för Christoffer, och idag har de en vänskaplig kontakt och har stöttat varandra under tiden programmet sänts.

Filippa bor i Stockholm och jobbar i klädbutik och har sedan några år tillbaka jobbat extra inom hemtjänsten. Utanför jobbet hittar hon gärna på saker med sina vänner. Hon säger att hon har nära kontakt med sin familj och att hon är väldigt familjekär.

– Jag vill ha en stor familj i framtiden, säger hon.

Isabella "Bella" Robotti

Isabella Robotti, 31, gjorde starkt avtryck på tittarna. Hon var där för Christoffers skull och det blev en del uppståndelse när Christoffer kom in på en moppe. Då trodde Bella att det var hon som skulle bli utbjuden på dejt, eftersom hon kom in på en moppe när hon gjorde entré i Bachelor. Men så blev det inte, istället var det René som fick dejten och Bella blev aningen besviken.

ISABELLA ROBOTTI
FOTO: ISABELLA ROBOTTI

Nu berättar Bella om hur relationen till Christoffer ser ut idag.

– Jag träffade Christoffer, Christan och Sia igår faktiskt och tittade på sista rosen avsnittet tillsammans. Men utöver det så har jag inte träffat killarna sedan inspelning avlutades, säger hon till Hänt.

Idag är Bella singel – och givetvis "ready to mingle"!

– Efter att jag lämnade Bachelor så reste jag runt och upplevde kreta med Simone och Debbie. I samma veva träffade jag på en grekisk man som jag dejtade en del. Vi har kontakt idag men han bor där och jag här så med andra ord är jag singel singel singel och grym på mingel. Efter bachelor så blir man mingelproffs haha, förklarar hon.

Efter inspelningarna har det hänt en hel del i hennes liv.

– Oj absolut har det hänt massor sedan inspelningen tog slut. Förutom att jag funnit otroliga vänner genom programmet så fann jag lite kärleken i teve och media. Jag har länge arbetat med försäljning, inredning, mode och att utbilda andra men nu känner jag mig så nyfiken på media världen, en helt annan bransch som jag helt ärligt bara vill djupdyka ner i, säger Bella till Hänt och fortsätter:

Förutom det så reste jag till Spanien, var en liten sväng förbi Italien och spenderade en hel del tid ute på Norra Lagnö med min familj och vänner där det solades, badades, grillades och en massa båtåkande. Bjöd även dit en massa av bachelor tjejerna för en stor midsommarfest som var epic! Och nu packar jag snart väskan igen för nya spännande äventyr i Karibien. Det ska bli helt underbart.

FOTO: Robert Jadenfelt/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN