LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bornebusch om flytten – därför lämnar hon Sverige

22 aug, 2017 
Förra veckan fick vi höra om att Josephine Bornebuschs flyttlass går till USA. Men varför just USA? Vad är det som händer där? Nu berättar hon om anledningarna till flytten.
Annons

Förra veckan kunde Svensk Dam avslöja att solsidan-skådisen Josephine Bornebusch, 35, lämnar Sverige. Efter att hon och maken Erik Zetterberg, 39, sålt lyan i centrala Stockholm tar de med sig barnen på nya äventyr i USA. Men varför USA? Jo. Det finns två anledningar. Maken Erik har fått ett jobb, men kanske mest spännande för alla Josephine-fans är att hon ska regissera sin första långfilm.

– Det är Erik som har fått jobb i New York. Han har jobbat som creative director på H&M, nu har han ett annat jobb. Jag vet inte hur länge vi ska bo där. Men först ska jag till Dublin och filma, berättar Josephine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Josephine ska för första gången stå bakom kameran istället för framför, och hennes debut som regissör blir till barn- och familjefilmen ”LasseMajas detektivbyrå: Det första mysteriet”.

– Det är en prequel, som utspelas före de tidigare filmerna. Jag har alltid velat regissera och nu fick jag chansen. Det är många anledningar att vi filmar på Irland. Det är billigare och det finns miljöer som passar.

Filmen har premiär nästa år, och på tal om långfilm så blir serien ”Solsidan” till långfilm och vi kan se Josephine som Mickan på Bio redan 1 december.

Foto: IBL

Annons