Boris René har levt celibatliv i fyra år: "Jag väntar tills den rätta kommer"

Boris René har levt celibatliv i fyra år: "Jag väntar tills den rätta kommer"

Många charmades av Melodifestivalens Boris René som sjöng en svängig låt om kärlek. Nu avslöjar artisten för Hänt att han har levt avhållsamt - i väntan på en relation.

Vilken fullträff! Debutanten Boris René, 24, vanligtvis fotbollsspelare i Degerfors IF, knep som bekant en av platserna till Melodifestivalen Andra chansen med den svängiga låten “Put your love on me” via deltävlingen i Norrköping. För den aspirerande sångaren var lyckan stor.

– Alltså, det känns så mäktigt. Jag kom in som debutant och hade inga förväntningar alls. Jag ville bara uppleva hela grejen, sa han till Hänt.

I klippet före låten kunde man höra Boris René berätta att han värdesätter ärlighet högst hos en partner. När vi nu frågar hur det går med kärlekslivet avslöjar han att han att han har varit singel i fyra år.

– Jag väntar tills den rätta kommer. Jag känner inte att jag har någon stress. Jag är en förhållandemänniska. Antingen har jag en relation eller så har jag ingenting.

Boris RenŽé charmade tv-tittarna.

Boris RenŽé charmade tv-tittarna.

 

De senaste åren har den bolldribblande artisten rannsakat sig själv, bland annat med hjälp av sin kristna tro.

– Jag hade ett långvarigt förhållande på 3-4 år och lärde mig mycket om mig själv. Det är jag otroligt tacksam för. Jag tänker mycket och gillar att utvärdera mig själv. Den personliga resan är häftig.

– Att ha kommit ut från ett förhållande där man ser sina brister från ett annat ljus och sen att få leva ett celibatliv… Jag har verkligen tagit det lugnt nu. Det viktigaste är att ta hand om sig själv, säger Boris René.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN