LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Bones"-stjärnan Emily Deschanel har fått sin andra son

11 jun, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Sonen Henry har fått ett litet syskon. Emily Deschanel och David Hornsby har välkomnat ännu en son till familjen.
Annons

Skådespelarparet Emily Deschanel, 38, och David Horsny, 39, har utökat familjen. Enligt amerikanska medier fick de nyligen sin andra son. Varken namn eller exakt datum är ute ännu.

Troligtvis kommer “Bones”-stjärnan att göra precis som hon gjorde med storebror Henry, 3,5, och låta en nanny passa bebisen under tv-inspelningarna för att kunna ha med honom på jobbet när hon börjar jobba igen.

Emily Deschanel och David Hornsby har gett Henry en lillebror. Foto: All Over
Emily Deschanel och David Hornsby har gett Henry en lillebror. Foto: All Over

– Jag kan inte säga att han är tyst hela tiden, men jag har en underbar situation där jag får träffa min bebis under hela dagen och jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att lämna honom hemma just nu. Men jag vet så många vänner som har vanliga jobb och inte kan ta sina bebisar till arbetet. Jag känner mig otroligt, otroligt lyckosam, har hon tidigare berättat om Henry i amerikansk press.

Emilys söner får snart en liten kusin. Hennes lillasyster Zooey Deschanel, 35, väntar nämligen sitt första barn med fästmannen Jacob Pachenik, 42, till sommaren.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons