Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings nya förlovningsbeslut

29 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
TV4-paret och Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert beslut om förlovning.
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par sedan deras medverkan i Bonde söker fru 2017. I en intervju med Hänt berättar paret om framtida förlovningsplaner.
Annons

För snart exakt två år sedan fann Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 29, kärleken i varandra i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru. Caroline flyttade snabbt in hos Joacim på gården och det tog inte lång tid förrän paret syntes i tv-rutan återigen – denna gång i den alldeles egna serien Bondeparet på TV4 Play där tittarna kunde följa parets vardag och därmed renoveringen av deras hem på Tuna gård. Under våren kommer tittarna återigen följa Bondeparet i en andra säsong.

Det har minst sagt hänt mycket i parets liv de senaste två åren. Förutom att bli sambos, få en egen serie och hålla på med en stor renovering, blev de också föräldrar för första gången när dottern Wilda kom till världen, den 3 januari.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Hänt pratar med Caroline och Joacim berättar de att de gärna håller tillbaka lite på fler stora livshändelser för tillfället, såsom förlovning och bröllop. Samtidigt verkar det vara en självklarhet att bondeparet kommer bli äkta makar i framtiden.

Annons

– Det kommer vi ju vilja i framtiden. Det delar nog både jag och Jocke samma åsikt om. För mig finns det ju ingen annan överhuvudtaget. Utan det är bara Jocke jag ser, och jag tror att vi kommer nog hålla ihop livet ut. Så vi planerar väl att i framtiden gifta oss, säger Caroline till Hänt och lägger till:

– Vi är så uppfyllda med kärlek som det är redan nu, så det är ingenting vi känner att vi har jättebråttom med och ingenting vi känner att vi behöver bevisa heller för varandra, utan vi har det ju väldigt bra som vi har det idag.

”Vore mysigt om han friade”

Caroline Kejbert berättar för Hänt att det redan på kort tid hänt mycket fina saker i parets liv, men att hon ändå väntar på ett frieri i framtiden.

– Nu har det hänt så mycket goda saker i våra liv här nu, så jag får vänta tills Jocke friar helt enkelt, säger Caroline och skrattar.

Tv-profilen menar att hon hade kunnat fria också, men skulle ändå helst vilja att det blir Joacim som tar tag i det.

Annons

– Jag skulle kunna göra det, men jag känner att det vore ju mysigt om han skulle fria, säger Caroline.

När Joacim får höra om kärlekens förväntan på en framtida förlovning känns det självklart även för honom att det kommer bli han som friar.

– Jo, men det kommer jag att göra, men inte just nu. Man får inte ta allting på en gång. Man måste ha någonting att se fram emot. Vi har ju bara träffats i drygt två år och har ju redan hunnit med en del. Så än så länge får bröllopet vänta, men det kommer ju att ske, berättar Joacim för Hänt.

Eftersom att ett bröllop just nu känns ganska avlägset har Joacim inte tänkt jättemycket på hur den stora dagen skulle se ut, men har ändå några tankar om det.

– Mina föräldrar hade ju vinterbröllop, vilket är väldigt fint tycker jag om det är en bra vinter. Men sedan så är det ju också charmigt eftersom vi bor på landet här och ett magasinsbröllop på sommaren vore ju jävligt mysigt, säger Joacim Rickling.

Bondeparet säsong två har premiär den 1 april på TV4 Play.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons