LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bondeparets gravidavslöjande – familjen mållösa

16 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Bondeparet Caroline Kejberts och Joacim Rickling berättar om hur de avslöjade bebislyckan för familjen
Med bara några veckor kvar av graviditeten avslöjar nu Caroline Kejberts om det roliga sättet de valde att berätta om bebislyckan för familjen.
Annons

Det har gått 1,5 år sedan Caroline Kejberts, 28, liv tog en totalvändning när hon valdes ut som en av brevskrivarna av bonden Joacim Ricklings, 27, och fick spendera några sommarveckor på hans gård under inspelningen av Bonde söker fru. Nu är paret tv-aktuella igen, i sin egen serie Bondeparet på TV där kärleken fortsätter att spira och tittarna får följa deras livsprojekt: att förvandla familjegården till ett gemensamt hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Utöver renoveringar så kommer parets liv förändras om några veckor när Caroline förväntas föda parets första barn. Det är en tjej som är beräknad till slutet av december.

– Jag och Joacim tog reda på könet på vår lilla bondunge så fort vi fick möjlighet. Inte för att det spelar någon som helst roll! Jag har dessutom alltid tänkt att den dagen det är dags för mig att skaffa barn så kommer jag inte att vilja ta reda på kön, men vi kunde helt enkelt inte hålla oss. På något konstigt sätt känns det också mer ”på riktigt” att det är en person där inne som jag faktiskt kan kalla han eller hon. Jag vet inte varför. Men nu vet vi i alla fall att vi ska få en liten mini-me – en flicka!, berättar hon för tidningen Mama, som har utsett henne till Veckans preggo.

Annons

“En bulle i ugnen!”

Bondeparet valde ett väldigt fyndigt sätt att berätta för svärföräldrarna att de skulle få barnbarn.

För Joacims föräldrar berättade vi det genom att placera en kanelbulle och tända belysningen i deras ugn. Efter ett tag fick Joacims pappa syn på bullen och utbrast ”Men va sjutton! Det är ju en bulle i ugnen!”. Det tog ett tag för dem att koppla ihop vad det betydde, men när de märkte att vi stod och fnittrade så förstod de direkt, säger Caroline till Mama.

Kreativiteten sprudlar alltså inte bara när det kommer till renovering, utan också till att berätta om det framtida barnet. Paret kom på ett helt annat sätt att berätta om de fantastiska nyheterna för Carolines föräldrar:

– För mina föräldrar så berättade vi det genom att trycka upp en body till min systerson med texten ”Äntligen ska jag få en liten kusin”. Så fick min syster klä honom i den när vi skulle hem till våra föräldrar. Mamma fick ganska snabbt syn på trycket, men blev stående och funderade tills att hon utbrast ”Vad står det där!?”. Sen blev det gråt- och skrattkalas.

Annons

Nu är det alltså inte långt kvar tills en liten bondebebis kommer att välkomnas till världen – och visst finns det mycket att se fram emot när graviditeten är över.

– Jag vill äta chark och ost, gå långa vinterpromenader på landet, kunna röra mig utan mage och såklart bara mysa med den lille och Joacim i vintermörkret. Jag längtar helt enkelt efter det livet, att jag och Jocke kommer ha vår egna lilla familj – det känns så overkligt, berättar Caroline.

FOTO: Caroline Kejberts/Instagram, TV4

Annons