Bonde-Susannas kärleksplan med Hannes: Då förlovar vi oss

Bonde söker fru-Susanna Karlsson och Hannes avslöjar när de ska förlova sig.

Efter ett uppslitande triangeldrama i Bonde söker fru blev det tillslut Susanna och Hannes. Nu avslöjar de hur relationen ser ut idag och hur framtiden ser ut.

När Susanna Karlsson, 27, anmälde sig till Bonde söker fru i TV4 för att hitta sin stora kärlek var hon inte beredd på vad som skulle hända. Under sommaren blev hon förälskad i inte mindre än två av sina brevskrivare.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Susanna slets in i det sista mellan brevskrivarna Hannes Haraldsson, 27, och Jim och något av ett triangeldrama uppstod på gården. När det så var dags för slutval var det en uppriven Susanna som valde att skicka hem Jim för att fortsätta träffa Hannes. De åkte på en härlig kärleksresa på Kreta där de fick tid att lära känna varandra.

När programledaren Linda Lindorff besöker Susanna Karlsson på hennes gård har det gått en tid sedan hon kom hem från resan.

– Det här har varit det största äventyret som jag har varit med om, säger Susanna i sista avsnittet av Bonde söker fru.

I programmet avslöjar nu Susanna Karlsson att hon och Hannes Haraldsson är ett par.

– Sedan Kreta har jag och Hannes fortsatt som vanligt, känns det som, fast det inte fanns något innan att relatera till direkt som var vanligt, säger Susanna och skrattar.

Hon fortsätter:

– Han kommer hit när han har tid, vi börjar pyssla här hemma på gården, han följer med och jobbar med djuren och tar tag i någon snickerigrej som behövs fixas. Vi har försökt ses så mycket det bara gått.

Frieri på gång

Susanna Karlsson berättar att hon mår väldigt bra och att allt slutat bättre än hon någonsin kunnat tänka sig.

Även Hannes Haraldsson är mycket lycklig över kärlekssagan. Han är på väg att flytta in hos Susanna, har sagt upp sig från sitt gamla jobb och ska på en arbetsintervju i området.

– Jag har hittat hem, säger han i Bonde söker fru.

Trots att paret träffades först i somras funderar de redan på bröllop. Linda Lindorff ställer frågan om vem som ska fria och när.

– Ja, säg när då. Jag har redan börjat tjata, säger Susanna till Hannes.

– På Koskälla nästa år. Du får väl se om du sköter dig, svarar Hannes till Susannas stora glädje.

LÄS MER: Efter dramat i Bonde söker fru: Därför pratar inte Jim och Hannes

LÄS MER: Triangeldramat i TV4: Jim om bonde-Susannas kyssar med Hannes

FOTO:

Senaste nytt