Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons nya barnbesked – ärliga svaret

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons nya barnbesked – ärliga svaret

Bröllopsplaneringen är i full gång – kärleken sprudlar mellan Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson som fann varandra i Bonde söker fru 2018.
Nu ger Susanna besked om nästa steget i parets relation.

Susanna Karlsson, 27, och Hannes Haraldsson, 27, fann kärleken i varandra i förra årets säsong av Bonde söker fru. Men deras kärlekssaga fick ingen självklar start. Susanna fick känslor för två av sina brevskrivare på gården, och hade därför svårt att reda ut vem som faktiskt fångat hennes hjärta.

Men i slutändan landade hennes val på Hannes Haraldsson – ett val som i efterhand visade sig vara rätt. Paret kilar stadigt än idag och mycket har hunnit hända under året tillsammans. De har inte bara flyttat ihop och hållit i shower – paret har också förlovat sig.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, sa Susanna Karlsson till Hänt efter frieriet som ägde rum i kohagen, precis utanför parets hus i Valdemarsvik, i början av sommaren.

Susanna Karlsson har även berättat att hon och Hannes Haraldsson drömmer om att skaffa en familj ihop. I somras förklarade hon att paret vill att familjen ska bli större en dag. Efter att en följare undrat om hon och Hannes ville han barn svarade Susanna:

”Hannes vill ha fyra och jag drömmer om två eller fler!” skrev hon då i en Instagram story.

Nya orden om framtiden med Hannes

Nu har Susanna Karlsson ännu en gång fått frågan – vill hon och Hannes skaffa barn undrar en och paret är fortfarande eniga i den frågan.

Det vill vi”, svarar hon i en ny Instagram story.

Men än har paret inte hintat om att en bebis är påväg. Däremot planerar paret för fullt för det kommande bröllopet.

– Självklart blir det bröllop! Jag hade inte förlovat mig om jag inte känt att jag vill gifta mig. Både Hannes och jag har den klassiska inställningen att man ska gifta sig inom ett år, så förmodligen gifter vi oss på samma plats nästa år, ler Susanna som verkligen strålar av lycka – och om ödet är på parets sida lär det inte dröja länge innan två blir tre, sa Susanna Karlsson till Hänt i samma veva som hon berättade om förlovningen.

FOTO: Privat, Instagram

Senaste nytt