TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde-Susanna Karlsson i triangeldrama: ”Börjar bli svårt”

07 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Susanna Karlsson i Bonde söker fru 2018 i triangeldrama
I Bonde söker fru får Susanna Karlsson det hett om öronen när hon faller för två killar samtidigt. ”Jag känner att det börjar bli svårt”, säger hon.
Annons

Susanna Karlsson, 27, är mjölkbonden som charmade sig rakt in i svenska folkets hjärtan. Och det är inte bara tittarna hon lyckas charma, även brevskrivarna har fallit som furor. Just nu befinner sig tre killar på hennes gård utanför Norrköping och samtliga kämpar hårt för att vinna hennes hjärta.

Under en picknick med Hannes ligger romantiken i luften och han får för första gången sina känslor besvarade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en väldigt härlig energi mellan mig och Hannes. Det är som en sorts lugn elektricitet, säger Susanna.

Och elektriskt är verkligen rätt ord för att beskriva stämningen mellan de två. Efter många, långa blickar kysser paret varandra.

– När vi låg där uppe så ville jag verkligen bara stänga av tiden. Allt var perfekt på alla sätt och vis, säger Hannes.

Han erkänner att han är kär i Susanna. Det finns dock ett problem. Han måste lämna gården en kort stund av privata skäl, något han tycker är otroligt jobbigt då de andra killarna nu får sin chans att tillbringa tid med henne.

Annons

– Man vill ju gärna fortsätta bygga på detta, och när man inte är där blir man självklart rädd att känslorna ska hoppa över på någon annan, säger Hannes.

Han har all rätt att vara orolig. Under den korta tiden hinner Susanna få upp ögonen allt mer för Jim och en kväll kysser även de två varandra.

– Jag tycker att Jim är väldigt spännande, och det är något med hans lugn och hans blick som ändå fångar mitt intresse väldigt mycket. Jag kanske börjar få en liten crush på Jim, säger en tudelad Susanna.

Ytterligare ett problem är att Jim och Hannes har blivit goda vänner under tiden på gården. Det försvårar situationen för Susanna som erkänner att hon tycker att det är en otroligt jobbig situation.

– Jag känner att det börjar bli svårt om jag nu ska börja falla för två, säger hon.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av årets Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Annons