LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna lättad efter Martins avhopp: "Ingen kemi"

14 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Martin lämnar Susanna i Bonde söker fru.
I onsdagens Bonde söker fru i TV4 valde Susanna Karlssons brevskrivare Martin att plötsligt lämna gården. Nu berättar Susanna för Hänt vad det var som skedde på gården.
Annons

I årets omgång av Bonde söker fru svallar känslorna höga. Programmet är inne på sin 13:e säsong där programledaren Linda Lindorff hjälper ensamma bönder att hitta sitt livs kärlek.

I onsdagens avsnitt är det en av 27-åriga mjölkbonden Susanna Karlssons brevskrivare som väljer att lämna programmet. Händelsen inträffar efter att Susanna avslöjat hon blivit förtjust i brevskrivaren Jim.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kanske börjar få en liten crush på Jim. Kanske, säger Susanna i programmet.

Däremot har brevskrivaren Martin under några dagar känt att han inte har vet hur han känner för Susanna och i avsnittet fattar han ett stort beslut.

– Det jag tänker just nu är att jag inte har de känslor på plats, eller de känslor som jag vill förmedla till Susanna, säger Martin i avsnittet.

Senare meddelar han Susanna att han inte vill vara kvar på gården.

– Jag har tagit det beslutet att jag kommer nog åka hem, säger Martin och lämnar Bonde söker fru.

Annons

Nu berättar Susanna vad det var som hände bakom kamerorna.

– Det var ju ingen stor grej som hände som var anledningen till att han åkte. Men det som var anledningen också var just att det inte hände någonting, att vi inte kände någon kemi. Det var ingen stor grej för varken honom eller mig, men det fanns ingen större anledning för honom att vara kvar. Egentligen tyckte jag det också, men det var skönt att inte behöva göra ett val, säger Susanna till Hänt.

Susanna kände ingen gnista för Martin, även om hon tyckte bra om honom. Intrycket från gruppdejten bestod, men sedan tog det stopp. Desto mer gnista fick Susanna för de övriga brevskrivarna Hannes och Jim, som Hänt skrivit om förut.

Stämningen lättade för bonde-Susanna

Efter att Martin åkt från gården upplevde Susanna att stämningen blev mer avslappnad.

– Jag var väldigt mån om att alla skulle trivas och det kändes som att Hannes och Jim kunde slappna av och ta för sig och hitta på grejer, inte att bara gå iväg och prata med mig. De kände sig bekväma i hemmet. Innan Martin åkte kände jag att jag fick kämpa lite för att få med honom i gänget. Så på så sätt var det ganska skönt eftersom han kände sig obekväm också. Lite lättare stämning. Samtidigt blev det bara två kvar, så lite både och, säger Susanna.

Annons

I programmet säger Martin att hans personlighet inte riktigt kommer fram och det är något som Susanna håller med om.

– Absolut. Jag tror att han är en sån kille som vågar släppa loss när han är med ett gäng där han känner sig bekväm, som med sina vänner och sin familj. Just att det var bara nya människor gjorde att han höll tillbaka ganska mycket, säger Susanna.

FOTO: TV4

Annons