TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru skakas av avhopp – därför lämnar TV4-bonden inspelningen

29 mar, 2018 
Malin Ljung
Med knappt en vecka kvar till premiären skakas Bonde söker fur av ett avhopp. En av bönderna har i sista stund valt att kasta in handduken.
Annons

Trots gallring, castings, intervjuer och personliga besök av programledaren Linda Lindorff har Bonde söker fru drabbats av ett avhopp. Bara dagar innan inspelningen av den nya säsongen ska dra igång bekräftar produktionen att en av de åtta bönder som de presenterat valt att ta tillbaka sin medverkan.

– Av personliga skäl vill han inte medverka i programmet. Det är något som vi så klart respekterar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent för programmet till Expressen, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi hade en dialog med honom bara för några dagar sedan. Det blev ju en tråkig överraskning så klart. Vi hade hoppats att han skulle kunna och vilja vara med. Det är en tråkig nyhet.

Nu tvingas produktionen att med ljus och lykta försöka hitta en ny bonde som kan ta den sista platsen. Tiden är dock knapp då Bonde söker frus castingavsnitt sänds den 5 april, och det är då bönderna till fullo presenteras för tittarna. Därefter kommer böndernas dejter med brevskrivarna att börja vid midsommar.

Annons

Bonden som valt att hoppa av har redan spelat in en film om sig själv som skulle visas i programmet, men TV4 har nu tvingats ta bort honom.

– Han kommer inte finnas med i programmet som sänds den femte april. Han är bortklippt ur det programmet. Det vi har spelat in är porträtt på varje bonde på deras gård, säger Clara Tengbom.

FOTO: Ibl

Annons