Bonde söker fru skakas av avhopp – därför lämnar TV4-bonden inspelningen

Med knappt en vecka kvar till premiären skakas Bonde söker fur av ett avhopp. En av bönderna har i sista stund valt att kasta in handduken.

Trots gallring, castings, intervjuer och personliga besök av programledaren Linda Lindorff har Bonde söker fru drabbats av ett avhopp. Bara dagar innan inspelningen av den nya säsongen ska dra igång bekräftar produktionen att en av de åtta bönder som de presenterat valt att ta tillbaka sin medverkan.

– Av personliga skäl vill han inte medverka i programmet. Det är något som vi så klart respekterar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent för programmet till Expressen, och fortsätter:

– Vi hade en dialog med honom bara för några dagar sedan. Det blev ju en tråkig överraskning så klart. Vi hade hoppats att han skulle kunna och vilja vara med. Det är en tråkig nyhet.

Nu tvingas produktionen att med ljus och lykta försöka hitta en ny bonde som kan ta den sista platsen. Tiden är dock knapp då Bonde söker frus castingavsnitt sänds den 5 april, och det är då bönderna till fullo presenteras för tittarna. Därefter kommer böndernas dejter med brevskrivarna att börja vid midsommar.

Bonden som valt att hoppa av har redan spelat in en film om sig själv som skulle visas i programmet, men TV4 har nu tvingats ta bort honom.

– Han kommer inte finnas med i programmet som sänds den femte april. Han är bortklippt ur det programmet. Det vi har spelat in är porträtt på varje bonde på deras gård, säger Clara Tengbom.

HETAST PÅ HÄNT TV: Smail avslöjar: “Jag och Emma har gjort slut”

LÄS OCKSÅ: Efter kärleksskandalerna – TV4:s stora ändring av Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: ”Bonde söker fru”-parets plötsliga uppbrott: ”Lämnat mig”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!