TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Simon Ohlsson om varför han inte valde Emelie

18 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Emelie gråter när Simon Ohlsson väljer bort henne i Bonde söker fru
Tittarna rasar efter att Simon Ohlsson valde bort Emelie i Bonde söker fru. Nu svarar han på kritiken och berättar sanningen bakom sitt beslut.
Annons

I veckans avsnitt av Bonde söker fru blev sex brevskrivare till fyra. De som är utvalda av bönderna ska nu få följa med dem till deras gårdar för att lära känna dem ännu bättre. När det stod klart att Simon Ohlsson, 26, valde bort Emelie brast hon ut i tårar.

– Det är en underbar kille och man vill lära känna honom mer. När magkänslan säger något och man tror på den så blir det inte så, då får man lite ont i magen ja, säger hon i programmet.

När programledaren Linda Lindorff, 46, senare la upp en bild på Instagram föreställandes sig själv med Simon gick hennes följare igång i kommentarsfältet. De ansåg nämligen att han hade gjort helt fel val när han inte bjöd in Emelie till sin gård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kändes verkligen som om han och Emelie hade ´det´ sååå besviken o förvånad över hans beslut att inte ta med henne till gården.”

”Han valde helt fel skulle välja Emelie dom hade passat mer ihop.”

”Han gjorde en stor miss genom att välja bort Emelie…”

Annons

”Tror Emelie hade varit perfekt för honom. Synd att han valde bort henne.” var bara några av alla kommentarer.

Nu svarar Simon på kritiken och berättar anledningen till att han inte valde Emelie.

– Jag och Emelie vi hade bra samtal och kom nära varandra, men jag fick mer kompiskänsla. Jag fick aldrig den där magkänslan som man får när man blir kär, säger han till Hänt.

Han hade gärna bjudit in henne till gården men var då rädd att hon skulle få ännu djupare känslor och senare bli mer sårad än hon blev nu. Att hon blev så ledsen har han full förståelse för.

– Får man bra känslor för någon och tror att det ska bli något så blir man ju besviken om det inte blir så. Den känslan har ju jag också haft, säger Simon.

Det var aldrig hans mening att göra någon ledsen samtidigt som han var förberedd på att hans val skulle såra någon. Han ångrar dock ingenting.

– I kärlek kan man inte säga vad som är rätt och fel, det är bara något som är där eller inte, säger Simon Ohlsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av här:

FOTO: TV4

Annons