bonde söker fru 2022

Jon-Krista Jonsson om kärleken – efter Bonde söker fru

Jon-Krista Jonsson, Bonde söker fru 2022

Jon-Krista Jonsson fick svenska folkets hjärtan att smälta genom sin medverkan i Bonde söker fru 2022.
I slutvalet valde han Ida men kort därefter meddelade han att de inte längre är ett par.
Nu kommer Jon-Krista med ett nytt avslöjande om kärleken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”
1:24

Efter reklamen: Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

(1:24)

Slå på ljud

Renbonden Jon-Krista Jonson, 30, var en av bönderna som sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2022. I sitt slutval valde han Ida Öbro, 26, men när vi fick se hur det hade gått efter inspelningarna avslöjade de att de inte längre var ett par.

Jon-Krista om relationen till Ida idag

Jon-Krista berättade i programmet att tiden efter inspelningarna var hektiska och det var mycket som hände vilket gjorde att han tog avstånd från Ida. Bland annat så gick hans mormor bort och i samma veva bröt han foten. Jon-Krista fokuserade på att bearbeta förlusten och för Hänt har han tidigare berättat om hur relationen till Ida ser ut idag.

– Vi har fortfarande en del kontakt. Hon är ju en person som är så himla härlig! Jag får en varm känsla när jag tänker på Ida. Inför nyår var hon faktiskt förbi och lånade med sig en köttbit. Då krävde hon att jag skulle bjuda henne på lunch lite längre fram. Det är väl det som väntar… Det blir säkert mycket skratt, hon är ju en riktig glädjespridare!

Jon-Kristas kryptiska besked om kärlekslivet

Efter Bonde söker fru har det varit väldigt mycket intresse kring Jon-Kristas kärleksliv. Tidigare i år meddelade han att han känner sig redo för att börja dejta igen och släppa in någon ny i sitt liv.

– Innan jul var jag inte alls redo för att dejta. Men nu har jag gjort den här jul-perioden så nu börjar man ju liksom bli sugen på att börja träffa någon kanske, säger han till Hänt och fortsätter:

– Den här saknaden man hade förut har börjat komma tillbaka om man säger så. Det kanske har lite att göra med det där nytt år, ny inställning, nya tider och nu ska det bli så mycket bättre. Det är så många som pratar om det, så det kanske smittar av sig på mig.

Men nu ger Jon-Krista ett nytt kryptiskt besked om kärlekslivet på sin Instagram. Kan det vara så att tittarnas favoritbonde hittat kärleken? I samband med att han uppmanar sina följare att söka till nya säsongen av Bonde söker fru, hintar han om ett avslöjande.

"Nu, lite mer än ett år sedan första inspelningsdagen. Så kan jag avslöja något! Det här var en resa, kanske det häftigaste jag har gjort. Som förändrade hela mitt liv! Det slutade inte med kärlek för evigt under programmet. Men wow! Det har hjälpt mig utvecklats och allt runt om mig!", skriver han och fortsätter:

"Jag kan säga att Bonde söker fru har hjälpt mig med kärleken. Så kanske, kanske kommer det en uppdatering ni alla väntat på från mig!"

Vad Jon-Kristas avslöjande är för något återstår att se.

Hänt har sökt Jon-Krista för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN