Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Simon efter sveket: Så ser relationen med Frida ut idag

Simon Ohlsson berättar om relationen med Frida efter sveket i Bonde söker fru.

Simon Ohlsson trodde att han funnit kärleken i Bonde söker fru, men kärlekssagan tog slut på ett snöpligt sätt. Nu berättar Simon om hur hans och Fridas relation ser ut idag.

Årets omgång av Bonde söker fru har bjudit på en och annan överraskning. De förväntansfulla bönderna fick dejta sina brevskrivare under överinseende av programledaren Linda Lindorff, 46.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Vissa av bönderna fann också kärleken medan andra lämnade programmet lottlösa. Värst drabbad av de sistnämnda är Simon Ohlsson, 26, som valde brevskrivaren Frida, 21, i slutvalet. När paret skulle åka på sin kärlekssemester till Rhodos dök aldrig Frida upp på flygplatsen. Hon svarade inte heller i telefon när Simon ringde och det var från produktionsbolaget han fick veta att hon inte ville träffas mer.

För Hänt har Frida berättat om vad som hände när hon bröt kontakten med Simon.

– Samma dag som jag åkte hem från gården, när jag landade hemma, så kände jag att alla känslor jag hade haft för Simon bara försvann. Jag tappade allting, har Frida tidigare sagt till Hänt.

Hon fortsatte:

– Jag tror att jag fick mer känslor än jag egentligen hade. Och sedan när kamerorna försvann, det var då jag tappade i princip allting.

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru har en tid gått sedan Simon Ohlsson förgäves stod och väntade på Frida vid flygplatsen. Linda Lindorff besöker honom på hans gård på Öland där han berättar sin sida av saken.

– Det är lite som jag jämfört innan, med Titanic. Man vill ju ha det där som händer innan, men nu fick jag slutet med, säger Simon Ohlsson och skrattar.

Simon vill inte försöka

Han berättar att samtalen och sms:en kom allt glesare efter att Frida lämnat gården för att tvätta och packa inför resan. Till slut fick han inte tag i henne alls.

Linda Lindorff frågar Simon Ohlsson om han kontaktat henne något.

– Efter resan? Nej, jag har faktiskt inte gjort det. Jag kände att varför ska jag försöka ta kontakt med någon som inte vill ha kontakt med mig, säger Simon Ohlsson.

Trots allt som hänt tycker Simon att han mår ganska bra.

– Jag har väl tacklat den här situationen ganska så bra ändå. Visst var det tungt då i början, säger han.

Han har också haft stort stöd av sina vänner under den svåra tiden.

– Mina vänner har betytt oerhört mycket för mig. Utan dem hade man inte mått lika bra som man gör nu, säger Simon Ohlsson.

LÄS MER: TV4 om hemliga krisstödet – innan händelsen i Bonde söker fru

LÄS MER: Frida: Därför lämnade jag Simon i Bonde söker fru

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN