Bonde-Oscar Fjärrstrand om förändringen i relationen med Cecilia

17 jun, 2020 
Oscar Fjärrstrand och Cecilia Pettersson från Bonde söker fru 2019.
Oscar Fjärrstrand fann kärleken hos Cecilia Pettersson under förra säsongen av Bonde söker fru.
Nu delar han med sig om den svåra utmaningen i relationen.
– Det har varit väldigt påfrestande, berättar han.
Annons
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru
Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru

Getbonden Oscar Fjärrstrand, 22, sökte kärleken i förra årets säsong av Bonde söker fru – och fann den. Hans så kallade livs kärlek visade sig vara lastbilschauffören Cecilia Pettersson, 21, och snabbt blev det unga paret en stark tittarfavorit efter att ha utbytt både kärlek och kyssar i tv-rutan. Det har snart gått ett år sedan paret fann varandra, och att kärleken fortfarande är lika stark mellan dem råder det inga tvivel om.

– Hon är så energisk och positiv. Allting blir ju så mycket lättare då, säger Oscar till Hänt om att dela vardagen med sin kärlek.

Men precis som i alla relationer stöter man ibland på hinder. Nu öppnar Oscar upp om de svåra utmaningarna i relationen med Cecilia.

Oscar Fjärrstrand och Cecilia Pettersson

Den stora förändringen

För en tid sedan blev Oscar kontaktad av en grannbonde som hade en gård han ville bli av med. Huset var väldigt gammalt, men Oscar och Cecilia såg vilken potential det hade och valde att slå till.

Annons

– Vi köpte en ny gård. Så nu har vi renoverat huset och bott här i 2,5 vecka, berättar han för Hänt.

Men vägen dit var inte spikrak. På frågan vad som varit deras största utmaning som par tvekar han inte en sekund på sitt svar.

– Det är helt klart renoveringen. Det har varit väldigt påfrestande. Det är jobbigt att bo i kaos och att behöva jobba hela tiden. Kan liksom räkna dagarna vi haft framför tv:n tillsammans sen årsskiftet på två händer.

Får ingen tid för varandra

Att få tid för varandra när båda jobbar så mycket har varit en stor utmaning för paret, och har också varit det de flesta bråken handlat om på senaste tiden. Men trots deras fullspäckade scheman försöker de göra allt för att ändå hinna med relationen.

– Man får helt enkelt försöka klämma in tid för varandra. Kanske dela på en flaska bubbel medan man målar. Göra lite av båda, säger getbonden.

Han fortsätter.

– I vanliga fall kanske man tar en öl till middagen, men när vi ska lyxa till det lite så brukar vi dricka bubbel och skära upp lite frukt. Man får försöka smyga in det lite i vardagen.

FOTO: TV4

Annons