TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Michel Olofssons oro inför framtiden med Linnéa

11 jul, 2020 
Michel Olofsson
Michel Olofsson och Linnéa Hjort lever sedan inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt i Moçambique.
Paret hade nyligen fattat ett stort beslut för framtiden – som nu ser ut att bli problematiskt.
Annons
Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runt

Redan från första mötet kände frukt- och grönsaksbonden Michel Olofsson, 34, ett intresse för brevskrivaren Linnéa Hjort, 31. I TV4:s Bonde söker fru – jorden runt fick tittarna sedan följa deras kärleksresa i Moçambique.

När det var dags för slutval var det just Linnéa som fick frågan om att fortsätta träffa Michel. Och visst fortsatte paret att ses, de inledde även ett förhållande. Sedan inspelningarna av dejtingsåpan har paret flyttat ihop på och bor numera tillsammans på gården i Moçambique.

Tuffa sjukdomskampen mot Malaria

Trots att kärleken fullkomligt sprudlar mellan turturduvorna så har den första tiden tillsammans varit allt annat än enkel. Både Michel och Linnéa drabbades nämligen av Malaria i juni. Tidigare har de berättat att det var svårt att få i sig mat under sjukdomskampen.

Inte nog med denna vända av sjukdomen så drabbades Michel av Malaria ytterligare en gång. Det var 17 dagar efter att paret hade tillfrisknat som han plötsligt blev dålig igen. Som tur var klarade sig Linnéa denna gång och kunde därför ta hand om sin käraste på ett annat sätt än när de båda var sjuka samtidigt.

Annons

Parets längtan hem till Sverige

Både Linnéa och Michel är vana att inte tillbringa allt för mycket tid hemma i Sverige, men nu har de börjat att längta hem. Det är speciellt för att kunna träffa Linnéas familj som paret längtar efter att komma till Sverige igen, förklarar Michel i en ny intervju med Hänt.

– Klart vi längtar stundvis hem till Sverige för att träffa våra nära och kära. Vi tänkte åka till Sverige i augusti för att Linnéa behöver göra kontroller och behandling och sen vill jag träffa hennes föräldrar och bror. Hon har redan träffat min mamma och pappa så dags för mig att träffa hennes fast vi pratar med dem varje vecka via videosamtal, säger Michel.

När Linnéa var 29 år diagnostiserades hon med bröstcancer, därför behöver hon även åka till hemlandet för kontroller.

Oron för framtidsplanen

Tyvärr visar det sig att planen för sommaren kan bli svårt att få igenom. För Hänt berättar nu Michel om oron för att de ska behöva tänka om.

– På grund av coronakrisen så är det väldigt osäkert om vi kommer kunna flyga till Sverige då Mocambique precis infört sin tredje state of emergency så vi undersöker just nu om det går att göra Linnéas kontroll och behandling här i Moçambique så vi i alla fall har ett alternativ, säger Michel.

FOTO: TV4/Privat

Annons